MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αμαλία βάζει λόγια στον Ισίδωρο και η Αθηνά την ξεμπροστιάζει

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς»!
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αμαλία βάζει λόγια στον Ισίδωρο και η Αθηνά την ξεμπροστιάζει

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της με τα επόμενα επεισόδια να συναρπάζουν.

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega θα δούμε πάρα πολλά. Με την Αμαλία να βάζει λόγια στον Ισίδωρο και την Αθηνά να την ξεμπροστιάζει.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αμαλία βάζει λόγια στον Ισίδωρο και η Αθηνά την ξεμπροστιάζει

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, η Αμαλία  θα είναι αυτή που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων που έρχονται στην Αρεόπολη.

Πιο συγκεκριμένα, η Αμαλία ζητάει μια συνάντηση από την Αθηνά και οι δύο γυναίκες φροντίζουν να πάρουν τα μέτρα τους πριν ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Η κόντρα τους φαίνεται να κορυφώνεται και η Αθηνά αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος καθώς μαγνητοφωνεί την κουβέντα τους.

Η Αμαλία μπορεί να μεταφέρει όπως θέλει τα όσα είπε στον Ισίδωρο, όμως η Αθηνά θα κάνει την έκπληξη και θα τον βάλει να την ακούσει.

Τότε ο Βρεττάκος θα γίνει έξαλλος και από εκεί που ετοιμαζόταν να κάνει επίθεση στην Αθηνά καταλαβαίνει πως η σύζυγος του δεν είναι ακριβώς αυτό που δείχνει.

Έτσι, ο Ισίδωρος χάνει πια κάθε ίχνος εμπιστοσύνης προς την Αμαλία και είναι έτοιμος να λάβει γενναίες αποφάσεις για το μέλλον του γάμου τους.

Αποφασίζει να την διώξει..

Δείτε το trailer από το επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 31/5 στις 21:00:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Εκτός εαυτού ο Κουράκος- Ακόμα ένα δράμα για τη Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς κομπλάρει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σε παράνομη σχέση με τη Σοφία

Η Γη της Ελιάς: Τέλος ο Ορέστης – Αποχαιρετά τους πάντες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αμαλία βάζει λόγια στον Ισίδωρο και η Αθηνά την ξεμπροστιάζει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα