MEDIA

Παντελής Παντελίδης: Ποσό μαμούθ ζητάει η Μίνα Αρναούτη για το ατύχημα (vid)

Ποσό μαμούθ ζητάει η Μίνα Αρναούτη για το ατύχημα με τον Παντελίδη
Παντελής Παντελίδης: Ποσό μαμούθ ζητάει η Μίνα Αρναούτη για το ατύχημα (vid)

Ποσό μαμούθ ζητάει η Μίνα Αρναούτη για το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης και το οποίο του κόστισε τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η συνοδηγός του Παντελή Παντελίδη, Μίνα Αρναούτη, ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ από την ασφαλιστική εταιρεία μετά το τροχαίο δυστύχημα, με τον δικηγόρο της, Γιάννη Κωλέττη, να μιλά στη «Super Κατερίνα» για την υπόθεση.

Δείτε όλα όσα είπε:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παντελής Παντελίδης: Ποσό μαμούθ ζητάει η Μίνα Αρναούτη για το ατύχημα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα