MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Σάντρα επιστρέφει έτοιμη για όλα

Όλες οι εξελίξεις από τον Σασμό καθώς η Σάντρα επιστρέφει με νέους στόχους.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Σάντρα επιστρέφει έτοιμη για όλα

Μία επιστροφή θα έχει ο Σασμός στα επόμενα επεισόδια καθώς η Σάντρα θα βρεθεί ξανά στην Άνω Ποριά για να παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Η σειρά του Alpha, η οποία σαρώνει στην τηλεθέαση, συνεχίζεται με συναρπαστικές εξελίξεις και έναν πρωταγωνιστή σε θανάσιμο κίνδυνο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Σάντρα επιστρέφει

Η Σάντρα επιστρέφει στο χωριό και ταράσει και πάλι την ηρεμία που υπήρχε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Την ίδια ώρα, ο εισαγγελέας αποφασίζει να αποσύρει την προστασία του προς τους Σταματάκηδες κάτι το οποίο κινητοποιεί τους εχθρούς τους που ετοιμάζουν μεθοδικά τη νέα τους κίνηση.

Στο σπίτι των Σταματάκηδων γίνεται συμβούλιο για να αποφευχθεί ο από κοινού κίνδυνος από τους Μουντάκηδες. Δε γνωρίζουν όμως ότι εκείνοι είναι άριστα ενημερωμένοι και ετοιμάζουν ήδη το χτύπημά τους.

Τελικά οι Μουντάκηδες χτυπούν. Βάζουν φωτιά στο αλουμινάδικο του Αστέρη και του Μαθιού η οποία εξαπλώνεται ταχύτατα. Για κακή του τύχη ο Αστέρης εγκλωβίζεται σε αυτές και δε βρίσκει διέξοδο.

Τότε, σαν από μηχανής Θεός, η Σάντρα εμφανίζεται και τον βοηθάει να βγει έξω από τις φλόγες σώζοντάς τον.. Η Σάντρα τότε θα βρει την ευκαιρία να απολογηθεί για τη συμπεριφορά της και όλοι την ευχαριστούν.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Σασμός» αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το ματωμένο τέλος του Μαθιού

Σασμός: Η αστυνομία προστατεύει τους Σταματάκηδες – Ο Μαθιός έτοιμος να παραδοθεί

Σασμός: Ο εισαγγελέας εκβιάζει με όρους φωτιά τον Αντώνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Σάντρα επιστρέφει έτοιμη για όλα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα