ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κώστας Φορτούνης: Πότε είπε πως αποφάσισε να φύγει και γιατί βούρκωσε

Τα τεράστια προβλήματα του Φορτούνη που δεν έμαθε ποτέ κανείς ή διαψεύστηκαν όταν γράφτηκαν.
Κώστας Φορτούνης: Πότε είπε πως αποφάσισε να φύγει και γιατί βούρκωσε

Κατάθεση ψυχής από τον Κώστα Φορτούνη, λίγες μέρες μετά την θρυλική βραδιά του Ολυμπιακού στην OPAP Arena, όπου ο αρχηγός του Ολυμπιακού σήκωσε στον ουρανό της Νέας Φιλαδέλφειας τον πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο των ερυθρόλευκών.

Τα τεράστια προβλήματα που είχε ο Κώστας Φορτούνης με τον πρώην προπονητή των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, τα οποία τον οδήγησαν με 1 1/2 πόδι εκτός Ολυμπιακού, αποκάλυψε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

«Ο Μαρτίνς δεν με πίστεψε ούτε μία στιγμή. Με είχε σα να μην υπήρχα στην ομάδα. Δεν με έπαιρνε αποστολές. Δημιουργούνταν θέματα που δεν υπήρχαν, απλά τα δημιουργούσε ο ίδιος για διάφορούς λόγους. Γιατί δεν με ήθελε προσωπικά στην ομάδα. Μπορεί να μην του έκανα, μπορεί να πίστεψε στον δεύτερο χιαστό ότι δεν μπορούσα να επανέλθω», ανέφερε ο Κώστας Φορτούνης, μιλώντας στον Παντελή Διαμαντόπουλο και το Sport 24.

«Το καλοκαίρι μετά, ήρθε η απόφαση να αποχωρήσω από τον σύλλογο τότε. Ήμουν έτοιμος να φύγω, γιατί εγώ δεν το δεχόμουν. Ήθελα και εγώ να ψάξω κάτι άλλο», συμπλήρωσε, φανερά συγκινημένος, απόδειξη πως ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά και ενώ ο ίδιος έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό, δεν έχει καταφέρει να αφήσει πίσω τις συμπεριφορές που τον πλήγωσαν και τον οδήγησαν στην απόφαση να φύγει από τον Ολυμπιακό.

«Ήρθε ο Ονιεκούρου και μου πήρε τη φανέλα. Τότε μου το πήρανε το νούμερο. Δεν μου άρεσε αυτό, λογικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή. Μου είπαν να πάρω το δέκα, αλλά με πείραξε αυτό που έγινε και δεν ήθελα να πάρω ένα καλό νούμερο για να ευχαριστηθώ», είπε, για την απόφαση να μην έχει τότε τον αγαπημένο του αριθμό στη φανέλα.

Ανατριχίλα με την κούπα του Conference στον τάφο του Σάββα Θεοδωρίδη

Κώστας Φορτούνης: Πότε είπε πως αποφάσισε να φύγει και γιατί βούρκωσε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Φορτούνης: Πότε είπε πως αποφάσισε να φύγει και γιατί βούρκωσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.