MEDIA

Η Κατερίνα Ζαρίφη «σήκωσε» κι αυτή το τρόπαιο του Conference League – «Είναι βαριά η κούπα!»

Βόλτες στο Mega κάνει η κούπα του Conference League με την Κατερίνα Ζαρίφη να «σηκώνει» κι αυτή το τρόπαιο.
Η Κατερίνα Ζαρίφη «σήκωσε» κι αυτή το τρόπαιο του Conference League – «Είναι βαριά η κούπα!»

Το σήκωσε και η Κατερίνα Ζαρίφη και το επιβεβαίωσε. «Είναι βαριά η κούπα» του Conference League η οποία κατέληξε και στο Mega.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega χτες, το Ευρωπαϊκό κύπελλο του Ολυμπιακού βρέθηκε σε πρώτο πλάνο στο πλατό. Εκεί η Ράνια Τζίμα τόνισε πως προσπάθησε να το σηκώσει αλλά ήταν πολύ βαρύ για την ίδια με τον συνάδελφό της να το επιβεβαιώνει τονίζοντας πως πράγματι χρειάζεται αρκετή δύναμη.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει χιούμορ με το γεγονός. Ο δημοσιογράφος σχολίασε πως με τα τόσα γραφικά που παίζονται στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, δύσκολο να πει κανείς αν η κούπα ήταν αληθινή ή ψεύτικη.

Το περιστατικό σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση και η Κατερίνα Ζαρίφη στο ανάλογο κομμάτι του «Οδός Ζαρίφη».

Η παρουσιάστρια εμφάνισε «μαγικά» και εκείνη την κούπα του Conference στο πλατό της και προσπάθησε να τη σηκώσει τραγουδώντας το «Είναι βαριά η κούπα»… Φυσικά όμως ήταν ένα αστείο από την ίδια και τους συνεργάτες της οι οποίοι της έβαλαν με εφέ την κούπα δίπλα της.

Δείτε το στιγμιότυπο:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Κατερίνα Ζαρίφη «σήκωσε» κι αυτή το τρόπαιο του Conference League – «Είναι βαριά η κούπα!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα