ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αδερφός Κώστα Φορτούνη: Αυτό τον πείσμωσε…

Ο Θοδωρής Φορτούνης αποκάλυψε όλα όσα πέρασε ο αδερφός του Κώστας για να φτάσει στην επιτυχία.
Αδερφός Κώστα Φορτούνη: Αυτό τον πείσμωσε…

Ο αδερφός του Κώστα Φορτούνη, Θοδωρής Φορτούνης, μίλησε στο Tlive και την Τατιάνα Στεφανίδου για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο Ολυμπιακός με την κατάκτηση του Conference League στην οποία πρωταγωνίστησε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Κώστας Φορτούνης παραχώρησε συνέντευξη εκ βαθέων πριν λίγες ώρες όπου μίλησε βουρκωμένος για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν και αποφάσισε να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Με τη σειρά του ο Θοδωρής, αναφέρθηκε επίσης για όσα ξέρει πως πέρασε ο αδερφός του όλο αυτό το διάστημα στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα σε όσους έχουν περάσει δύσκολες καταστάσεις.

«Ήταν ένα προσωπικό του στοίχημα όλο αυτό. Κατάφερε, βγήκε δυνατός μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Στην ουσία αυτό είναι ένα μήνυμα άρνηση της ήττας προς όλον τον κόσμο. Είναι ένα παράδειγμα προς όλο τον κόσμο, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή, να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν, να προχωρήσουν και να φτάσουν και στη δικαίωση όπως έφτασε ο Κώστας. Ήταν μια στιγμής απόλυτης δικαίωσης για όλα αυτά που έχει περάσει.», ανέφερε.

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι είναι αυτό που τον έκανε να πιστέψει και τι τον πείσμωσε για να τα καταφέρει ο Θοδωρής Φορτούνης είπε:

«Και η απόρριψη που ένιωσε από κάποιους προπονητές που ακολούθησαν τον πείσμωσε τον έκανε να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο. Υπήρξε (στήριξη) από εμάς, από τη γυναίκα του, από όλους τους οικείους και το περιβάλλον του που του έδωσαν δύναμη να μπορέσει να συνεχίσει και να πετύχει.»

Τέλος, ο αδερφός του Κώστα Φορτούνη σημείωσε πως υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές και σκέψεις στην πορεία για το αν θα καταφέρει να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν τους τραυματισμούς.






 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αδερφός Κώστα Φορτούνη: Αυτό τον πείσμωσε…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις