MEDIA

Το ναυάγιο επομενα επεισοδια: Η Λινα σώζει τη Μαρια

Η Λίνα θυσιάζει την ευτυχία της και σώζει τη Μαρία όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του σήριαλ «Το ναυάγιο».
Το ναυάγιο επομενα επεισοδια: Η Λινα σώζει τη Μαρια

Το ναυάγιο επομενα επεισοδια: Εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα στη σειρά «Το ναυάγιο» του Mega Channel. Η Λίνα συμφωνεί να μην καταδώσει ο πατέρας της τη Μαρία για τον πυροβολισμό του, με αντάλλαγμα την ευτυχία της.

Η Σοφούλα βρίσκεται και ο Πέτρος δεν καταθέτει, για να μην πάει φυλακή. Τέλος ο Πέτρος φτάνει στο σπίτι του Ιπποκράτη και απαιτεί να δει την Ειρήνη.

Στη συνέχεια της σειράς «Το ναυάγιο», σύμφωνα με τον «Τηλεθεατή», θα δούμε τον Δημήτρη να είναι αποφασισμένος να καταδώσει τη μητέρα του Μάκη τον που τον πυροβόλησε, η Λίνα όμως θα κάνει τα πάντα για να μην καταστραφεί η οικογένεια του ανθρώπου που αγαπά.

Γι’ αυτό θα τη δούμε να κάνει μια συμφωνία με τον πατέρα της και θυσιάζει την ευτυχία της για να σώσει τη Μαρία. Οι καταθέσεις τγου Μάκη και της Στέλλας συγκινούν το ακροατήριο και δημιουργούν θέμα στον Παντελίδη.

‘Οταν όμως θα φτάσει η ώρα της κατάθεσης της Λίνας, θα πάρει την ψυχοφθόρα και δύσκολη απόφαση να υπερασπιτεί τον Βασιλείου. Κάτι που όπως είναι φυσικά θα σοκάρει τους φίλους της.

Στο μεταξύ ο Ιπποκράτης συνειδητοποιεί οτι η Ειρήνη έχει φύγει από το σπίτι και κινδυνεύει. Ο Πέτρος φτάνει στο σπίτι του Ιπποκράτη και απαιτεί να τη δει. Η σύγκρουση των δύο ανδρών είναι πια αναπόφευκτη.

Το ναυάγιο επομενα επεισοδια: Δείτε το τρέιλερ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ναυάγιο επομενα επεισοδια: Η Λινα σώζει τη Μαρια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.