ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Αυτοί αποχωρούν – Πού θα παίζουν του χρόνου

Ποιοι παίκτες είναι σχεδόν σίγουρο πως θα αποχωρήσουν από τον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ: Αυτοί αποχωρούν – Πού θα παίζουν του χρόνου

Καυτό θα είναι το καλοκαίρι για τον ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν το κουνάει, αλλά αρκετοί παίκτες του είναι πιθανό να αποχωρήσουν.

Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης και Κοτάρσκι θα έχουν προτάσεις για να πουληθούν, αλλά εκτός από αυτούς υπάρχουν και άλλες υποθέσεις ανοιχτές. Μία από αυτές είναι του Μεϊτέ.

Υπάρχουν, όμως, και δεδομένες αποχωρήσεις. Δεν υπάρχει πια χώρος στον ΠΑΟΚ για τους Λύρατζη και Τσαούση. Δεν κατάφεραν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο. Αμφότεροι από κάποιο σημείο και πέρα «μπούκωσαν» στο κομμάτι του ανταγωνισμού. Των απαιτήσεων από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Εν τέλει πήραν τον δρόμο του «αγροτικού». Όχι στα ξένα που δίνει και την ανάλογη υπεραξία, αλλά εντός συνόρων. Και μάλιστα δίχως το ανάλογο impact.

Ο πρώτος ήταν δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό του. Βολεύει αυτό, αφού ο ΠΑΟΚ θα τον δώσει ως έμψυχο αντάλλαγμα στην προσπάθειά του να πάρει Τσιφτσή και Ζουγλή. Πολύ πιο εφικτή η πρώτη περίπτωση, έχει αρκετές δυσκολίες η δεύτερη.

Μόνο που και με τον Τσαούση δεν γυρνάει το κλίμα. Η χρονιά του στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν απογοητευτική. Δεν βοήθησε και η ομάδα, αφού οι Ηπειρώτες υποβιβάστηκαν με κάτω τα χέρα. Ωστόσο, ήταν και εκείνος κατώτερος των προσδοκιών.

Η επόμενη ημέρα για εκείνον; Ο Πανσερραϊκός θα αναζητήσει αριστερό μπακ και ο Τσαούσης δεν περνάει απαρατήρητος. Ένα φλερτ που ξεκίνησε από πέρυσι επί Πάμπλο Γκαρσία ίσως τώρα να έχει άλλη κατάληξη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Αυτοί αποχωρούν – Πού θα παίζουν του χρόνου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.