MEDIA

Βασίλης Καρράς : Αυτή είναι η περιουσία του – Άνοιξε η διαθήκη του

Πάνω από 10 εκατ. ευρώ η περιουσία που άφησε ο Βασίλης Καρράς - Δημοσιεύτηκε η διαθήκη του.
Βασίλης Καρράς : Αυτή είναι η περιουσία του – Άνοιξε η διαθήκη του

Βασίλης Καρράς: Πέντε μήνες μετά τον θάνατό του δημοσιεύθηκε στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης η διαθήκη του. Η κόρη του και η σύζυγό τους, να είναι οι δύο άνθρωποι που κληρονομούν τα όσα κατάφερε να αποκτήσει, μέσα από μια μοναδική πορεία δεκαετιών.

H περιουσία που άφησε ο  λαϊκού τραγουδιστή αγγίζει σύμφωνα με πληροφορίες τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για χρήματα, ακίνητα αλλά και τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του που αγαπήθηκαν και συνεχίζουν να πουλούν.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, η περιουσία του Βασίλη Καρρά περιλαμβάνει τη μονοκατοικία στην Καρδία Θεσσαλονίκης, το χωριό της Ειρήνης, το κτήμα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ένα παραθαλάσσιο εξοχικό, ένα πολυτελές διαμέρισμα στην Αθήνα, τραπεζικές καταθέσεις και τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του.

Μετά από επιθυμία του λαϊκού ερμηνευτή, τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών του ανήκουν στη σύζυγό του Χριστίνα, για τα επόμενα 50 χρόνια.

Ο κουμπάρος του Βασίλη Καρρά ανέφερε ότι για το χωριό της Ειρήνης, ο τραγουδιστής είχε δεχθεί μεγάλη πρόταση που όμως απέρριψε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασίλης Καρράς : Αυτή είναι η περιουσία του – Άνοιξε η διαθήκη του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.