ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαντιάγκο Έσε: Μία μερά μετά τον τελικό του Conference League και την απίθανη εμφάνιση η αξία του εκτοξεύτηκε

Και να σκεφτείτε πως κατά πάσα πιθανότητα ο Έσε το καλοκαίρι θα παίξει με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.
Σαντιάγκο Έσε: Μία μερά μετά τον τελικό του Conference League και την απίθανη εμφάνιση η αξία του εκτοξεύτηκε

Το λέμε εδώ και μήνες, για την ακρίβεια από την ώρα που πέρασε ο Σαντιάγκο Έσε, πέρσι το καλοκαίρι, την πόρτα του Ρέντη. Ότι αυτός ο παίκτης θα φέρει πολλά εκατομμύρια στον Ολυμπιακό.

Με μόνο μία σεζόν στο Λιμάνι, ο Έσε αύξησε την τιμή του από τα 4 εκατ. ευρώ στα 10 εκατ. ευρώ. Και μάλιστα η αύξηση από τα 8 στα 10 έγινε μόλις 24 ώρες μετά τον τελικό του Conference League.

Σύμφωνα λοιπόν με το transfermarkt.com, το market value του 22χρονου Σαντιάγκο Έσε έχει φτάσει πλέον στα 10 εκατ. ευρώ και… συνεχώς ανεβαίνει.

Και να σκεφτείτε πως κατά πάσα πιθανότητα ο Έσε το καλοκαίρι θα παίξει με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού, άρα και εκεί αναμένεται… νέα άνοδος της αξίας του.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τρέλα Μαρινάκη για Κάρμο – Η νέα πρόταση στην Πόρτο επειδή δεν της άρεσε η πρώτη

Τέλος ο Ελ Αραμπί – Δεν φτάνει το συμβόλαιό του για Ελ Κααμπί – Αναζήτα 2 φορ ο Ολυμπιακός. υπάρχει και ο Κωστούλας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαντιάγκο Έσε: Μία μερά μετά τον τελικό του Conference League και την απίθανη εμφάνιση η αξία του εκτοξεύτηκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.