ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Απίθανα πράγματα με τον Ελ Κααμπί – Ανέβηκε 1,5 εκατ. ευρώ η αξία του μετά το γκολ στην Φιορεντίνα

Θυμίζουμε πως ο Ελ Κααμπί έχει υπογράψει συμβόλαιο 1+1 με τον Ολυμπιακό, όμως το χαμηλό buyout του στα 500.000 ευρώ, δεν δείχνει ικανό να τον κρατήσει στο Λιμάνι.
Ολυμπιακός: Απίθανα πράγματα με τον Ελ Κααμπί – Ανέβηκε 1,5 εκατ. ευρώ η αξία του μετά το γκολ στην Φιορεντίνα

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έκανε μία τρομερή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όπου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στο Conference League με 16 γκολ και μία ασίτ, ενώ 17 γκολ είχε στην Ελλάδα.

Ειδικά όμως μετά το χρυσό γκολ στο 116ο λεπτό του τελικού με την Φιορεντίνα, ο 31χρονος Μαροκινός είδε την χρηματιστηριακή του αξία στο ποδόσφαιρο να ανεβαίνει στο υψηλότερο επίπεδο, στα 5 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Ελ Κααμπί έχει υπογράψει συμβόλαιο 1+1 με τον Ολυμπιακό, όμως το χαμηλό buyout του στα 500.000 ευρώ, δεν δείχνει ικανό να τον κρατήσει στο Λιμάνι και ενώ ο Ολυμπιακός του προσφέρει διπλασιασμό στις αποδοχές του τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του (σ.σ. πολύ κοντά στα 2 εκατ. ευρώ) και ένα πολύ καλό πριμ μεταγραφής.

Διαβάστε επίσης:

Σαντιάγκο Έσε: Μία μερά μετά τον τελικό του Conference League και την απίθανη εμφάνιση η αξία του εκτοξεύτηκε

Ολυμπιακός: Τρέλα Μαρινάκη για Κάρμο – Η νέα πρόταση στην Πόρτο επειδή δεν της άρεσε η πρώτη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Απίθανα πράγματα με τον Ελ Κααμπί – Ανέβηκε 1,5 εκατ. ευρώ η αξία του μετά το γκολ στην Φιορεντίνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.