SPORTMINUTE

Λιόσια αποκάλυψη απο την Αγγελική Νικολούλη : Ο 59χρονος έκαψε τον νεκρό πατέρα του γιατί δεν είχε χρήματα για την κηδεία

Ενα ακόμα οικογενειακό δράμα της σύγχρονης Ελλάδας έρχεται στο φως μετά τις τελευταίες εξελίξεις
Λιόσια αποκάλυψη απο την Αγγελική Νικολούλη : Ο 59χρονος έκαψε τον νεκρό πατέρα του γιατί δεν είχε χρήματα για την κηδεία

Σοκαριστική τροπή έχει πάρει η υπόθεση με το καμένο πτώμα στην αυλή μονοκατοικίας στα Λιόσια. Σύμφωνα με όλες τις νεότερες πληροφορίες, ο 59χρονος γιος ομολόγησε στις αρχές ότι έβαλε φωτιά στον πατέρα του, ενώ είχε φύγει απο τη ζωή, επειδή δεν είχε να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας!

Θυμίζουμε οτι η υπόθεση ήρθε στο φως την Παρασκευή 31 Μαΐου, όταν γείτονες κάλεσαν την αστυνομία λόγω έντονης δυσοσμίας καμένης σάρκας που προερχόταν από το σπίτι του θύματος. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο με τον 59χρονο να αρνείται να τους ανοίξει την πόρτα. Οι αστυνομικοί μπήκαν στην αυλή και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα της καμένης σορού του 80χρονου άνδρα.

Ο 59χρονος, ο οποίος φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση, όπου και ομολόγησε την πράξη του. Όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στο “Φως στο Τούνελ” , ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πως προχώρησε στην καύση του νεκρού πατέρα του εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών που δεν του επέτρεπαν να πληρώσει για την κηδεία του.

Οι αρχές κάλεσαν ιατροδικαστή για να εξετάσει τη σορό και να καθορίσει αν υπήρχε κάποια εγκληματική ενέργεια πριν τον θάνατο του 80χρονου. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα κρίνουν τις περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιόσια αποκάλυψη απο την Αγγελική Νικολούλη : Ο 59χρονος έκαψε τον νεκρό πατέρα του γιατί δεν είχε χρήματα για την κηδεία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.