ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μεταγραφή του Κωνσταντέλια – Ο Ροντινέι και ο Γιαννούλης

Δυναμικά έρχονται για ακόμα ένα Σάββατο τα Παρασκήνια του Sportime, όπου πρωταγωνιστές είναι οι Κωνσταντέλιας, Ροντινέι και Γιαννούλης
Η μεταγραφή του Κωνσταντέλια – Ο Ροντινέι και ο Γιαννούλης

Γιάννης Κωνσταντέλιας, Ροντινέι και Δημήτρης Γιαννούλης μπαίνουν σήμερα στο… μικροσκόπιο των Παρασκηνίων του Sportime.

Αρχικά, σε ό,τι αφορά τον 21χρονο άσο του ΠΑΟΚ ήταν γνωστό εδώ και περίπου 1,5 χρόνο πως η Σάλτσμπουργκ ήρθε για να μείνει!

Η πιο πρόσφατη επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών έλαβε χώρα εσχάτως, με τους Αυστριακούς να δίνουν «χρυσάφι» για να τον κάνουν δικό τους.

Την ίδια στιγμή, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποια είναι τα πρόσωπα του επικείμενου deal και ποια στάση κρατάνε σε αυτή την υπόθεση, που ενδέχεται να μετατραπεί σε… θρίλερ.

Στην αναμονή ο Ροντινέι

Από κει και πέρα, τη σκυτάλη παίρνει ο Ολυμπιακός, ο ο οποίος ακόμα βρίσκεται στα μεθεόρτια της κατάκτησης του Conference League.

Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών αυτής της σπουδαίας επιτυχίας είναι και ο Ροντινέι, ο οποίος τράβηξε το μεγαλύτερο… κουπί της σεζόν.

Το κοντέρ «έγραψε» 50 ματς, αποτελώντας από τις βασικές και αναντικατάστατες μονάδες στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά και των Καρβαλιάλ και Μαρτίνεθ που ήταν προπονητές πιο πριν.

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένας παράγοντας εξ αιτίας του οποίου ο Βραζιλιάνος μπακ βρίσκεται ακόμα στο περίμενε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Γιαννούλης και η Ελλάδα

Για το τέλος, περνάμε και στην Εθνική Ελλάδας, εκεί όπου ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων, που περισσότερο έμοιαζε με αγγαρεία, εξ αιτίας του αποκλεισμού από το Euro 2024.

Εκεί βρέθηκε και ο Δημήτρης Γιαννούλης που μετά από 3,5 χρόνια αποχαιρέτισε την Νόριτς δίχως να εκπληρώσει τον στόχο της επιστροφής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 28χρονος μπακ εμφανίζεται μπερδεμένος για την επόμενή του μέρα, έχοντας προηγουμένως συνδεθεί άρρηκτα με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Πώς βλέπει εκείνος μια πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα;

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η μεταγραφή του Κωνσταντέλια – Ο Ροντινέι και ο Γιαννούλης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.