MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος παλεύει με τα αντικαταθλιπτικά – Νέα σύλληψη του Πότη

Οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς»
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος παλεύει με τα αντικαταθλιπτικά – Νέα σύλληψη του Πότη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς συνεχίζει να σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση παρότι βρίσκεται αισίως στην τρίτη χρονιά προβολής της με τα επόμενα επεισόδια να συναρπάζουν.

Συγκεκριμένα, στη σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση θα δούμε πάρα πολλά, εκεί όπου ο Μάνος παλεύει με τα αντικαταθλιπτικά ενώ έρχεται και μια νέα σύλληψη του Πότη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος παλεύει με τα αντικαταθλιπτικά – Νέα σύλληψη του Πότη

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Μάνη, ο Μάνος αλλά και ο Πότης θα είναι αυτοί που θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξελίξεων που έρχονται στην Αρεόπολη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισίδωρος ζητάει τα ρέστα από τον Μάνο και την Ιουλία που δεν τον ειδοποίησαν για την γέννηση του μωρού κι επιστρέφει εσπευσμένα από το Λονδίνο.

Παράλληλα, ο Μάνος κάνει σοβαρή προσπάθεια να κόψει τις αμφεταμίνες και η Αφροδίτη τού συνταγογραφεί αντικαταθλιπτικά ενώ ο Άγγελος «ψαρεύει» τον Πότη και συνειδητοποιεί ότι η Κούλα τού έχει πει πολλά ψέματα σχετικά με τους συγγενείς της.

Την ίδια ώρα, η Κούλα αντιλαμβάνεται ότι ο άντρας που της έχει πάρει τα μυαλά δεν είναι γιος του μανάβη. Ο Κουράκος συλλαμβάνει εκ νέου τον Πότη και την Άννα επειδή συνεχίζουν την σκοποβολή.

Ακόμη Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο και η Μαρία τής προτείνει να επισκεφθούν την Ιουλία ενώ τέλος ο Παρασκευάς επιστρέφει το αμάξι στον Δημοσθένη, αλλά εκείνος δεν το δέχεται.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή (2/6) στις 21:00:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Εκτός εαυτού ο Κουράκος- Ακόμα ένα δράμα για τη Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς κομπλάρει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος σε παράνομη σχέση με τη Σοφία

Η Γη της Ελιάς: Τέλος ο Ορέστης – Αποχαιρετά τους πάντες!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος παλεύει με τα αντικαταθλιπτικά – Νέα σύλληψη του Πότη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα