ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Παγκόσμια πρωτιά από το Bayraktar TB2

«Πραγματοποίησε «σπειροειδή τροχιά γυρίζοντας έναν πλήρη κύκλο γύρω από τον δικό του άξονα».
Παγκόσμια πρωτιά από το Bayraktar TB2

Το τουρκικό UCAV Bayraktar TB2, «άνοιξε νέους δρόμους στην ιστορία της τουρκικής αεροπορίας» και «έσπασε άλλη μια πρωτιά στην παγκόσμια αεροπορική ιστορία εκτελώντας με επιτυχία τον αυτόνομο ελιγμό σε δοκιμαστικές πτήσεις».

Όπως φαίνεται σε βίντεο, το Bayraktar TB2 πραγματοποίησε «σπειροειδή τροχιά γυρίζοντας έναν πλήρη κύκλο γύρω από τον δικό του άξονα».

«Το Bayraktar TB2, το πρώτο και μοναδικό UAV που μπορεί να εκτελέσει με επιτυχία αυτόν τον ελιγμό, έδειξε για άλλη μια φορά πόσο προηγμένες είναι η αυτονομία και οι αεροδυναμικές του ικανότητες», σημιώνει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Διαβάστε περισσότερα για τα τουρκικά drone στο geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παγκόσμια πρωτιά από το Bayraktar TB2», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.