ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποκλειστικό: O Aλαφούζος δίνει στον Σάρι τα πάντα! Το συμβόλαιο που ζαλίζει και το μπάτζετ για μεταγραφές!

Η πρόταση που έχει κάνει στον Μαουρίτσιο Σάρι ο Αλαφούζος για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό είναι εξωπραγματική! Λίγα τα 4 εκ. που γράφτηκαν! Αυτό είναι το μπάτζετ για μεταγραφές!
Αποκλειστικό: O Aλαφούζος δίνει στον Σάρι τα πάντα! Το συμβόλαιο που ζαλίζει και το μπάτζετ για μεταγραφές!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο Νο1 στόχος! Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πείσει τον Ιταλό να αναλάβει και το συμβόλαιο του είναι εξωπραγματικό. Μπάτζετ για μεταγραφές που δεν έχει δώσει ποτέ κανένα ελληνικό κλαμπ!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι το σκέφτεται και πως να μην, με τέτοια πρόταση που έχει από τους «πράσινους». Και δεν θα το κουράσει. Πρόθεση του Ιταλού προπονητή είναι να απαντήσει άμεσα στην πρόταση που του έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός. Και πραγματικά ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα!

Από την στιγμή που επιβεβαιώθηκε οτι ο Σάρι είναι η πρώτη επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου, γράφτηκαν διάφορα ποσά τα οποία όμως είναι αρκετά πιο κάτω από τα χρήματα που όντως δίνει στον Ιταλό το αφεντικό των «πρασίνων»!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, o Mαουρίτσιο Σάρι μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, τους άμεσους συνεργάτες που θα φέρει στην Ελλάδα αν απαντήσει θετικά στην πρόταση, θα πάρει ετησίως ένα ποσό που ξεπερνάει τα 5 εκ. ευρώ! Κάποια εξ αυτών θα είναι ενδεχομένως με τη μορφή μπόνους, αλλά είναι «κλειδωμένα» χρήματα που λογίζονται ως net!

Εκτός από την μυθική πρόταση που έχει στα χέρια του ο Ιταλός κόουτς, ο Γιάννης Αλαφούζος δίνει απίστευτα χρήματα για τις μεταγραφές.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Sportime, ο Αλαφούζος έχει εγγυηθεί ένα ποσό που αγγίζει τα 20 εκ. ευρώ (!) για την ενίσχυση του συλλόγου την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Οχι για το συνολικό μπάτζετ του κλαμπ, αλλά μόνο για μεταγραφές!

Ποσά που ξεφεύγουν από την … σφαίρα της ελληνικής πραγματικότητας. Εφόσον ο Σάρι πει το «ναι» θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής που θα έχει δουλέψει στην Ελλάδα, έχοντας στα χέρια του το μεγαλύτερο μπάτζετ που έχει δοθεί ποτέ για μεταγραφές σε μια μεταγραφική περίοδο!

Η σκέψη να μεταφερθεί ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ είναι απόρροια του πλάνου που έχει η διοίκηση του «τριφυλλιού» για την επόμενη σεζόν, θεωρώντας δεδομένο οτι με τις κινήσεις που θα γίνουν, η Λεωφόρος θα είναι πολύ μικρή για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των οπαδών του συλλόγου!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αποκλειστικό: O Aλαφούζος δίνει στον Σάρι τα πάντα! Το συμβόλαιο που ζαλίζει και το μπάτζετ για μεταγραφές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!