ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής

Κλειδώνει η υπόθεση του προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα.
ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής

Μετά τους καταστροφικούς χειρισμούς της διοίκησης και τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2 υπάρχει μία στασιμότητα στο κλαμπ.

Η δικαιολογία ήταν πως ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης περίμενε για προτάσεις που ποτέ δεν ήρθαν. Όταν, όμως, όλη η πόλη γνωρίζει τα οικονομικά δεδομένα και οι πιο ψαγμένοι ξέρουν ακόμη και πώς διαχειρίστηκε τα φετινά έσοδα, ήταν χλωμό να το πάρει απόφαση κάποιος. Ή πολύ γενναίος έπρεπε να είναι ή πολύ αφελής.

Ελάχιστοι είναι αισιόδοξοι για την επόμενη ημέρα με την υπάρχουσα διοίκηση. Αυτό το καταλαβαίνει κανείς και από τους παίκτες. Η πλειονότητα αυτών που έχει συμβόλαιο και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, πιέζει για να φύγει.

Όλα αυτά κι ενώ προς τα έξω βγάζουν από τον ΠΑΣ Γιάννινα πως άμεσα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Στην ουσία η λύση είναι έτοιμη. Θα αποτελεί θεαματική έκπληξη να μη συνεχίσει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος. Αυτός κοούτσαρε στα τελευταία ματς της Super League 1 και θα πάρει την ευκαιρία του εκτός απροόπτου. Είναι κάτι που περίμενε χρόνια.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν και ανακατατάξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τουλάχιστον οι αποχωρήσεις εκεί θα βγουν μάλλον σε καλό και θα βοηθήσουν στη βελτίωση του κλίματος στα αποδυτήρια.

Τέλος, λεφτά δεν υπάρχουν. Γι’ αυτό και η διοίκηση χτυπάει συγκεκριμένες πόρτες μήπως και το λύσει αυτό το πρόβλημα. Περισσότερα επ’ αυτού θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.