ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αυτός θέλει ο Λουτσέσκου να είναι η πρώτη!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μεταφέρει τα «θέλω» του στην διοίκηση του ΠΑΟΚ. Αυτός θέλει να είναι η πρώτη κίνηση του καλοκαιριού!
ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αυτός θέλει ο Λουτσέσκου να είναι η πρώτη!

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Το πρώτο «θέλω» του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο Γιόσιπ Μίσιτς!

Πρωταθλητής και προσεχώς ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη στο μυαλό του τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς και ήδη έχει εκφράσει τα θέλω στην διοίκηση του δικεφάλου του βορρά που εννοειται πως θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει στο ακέραιο τα αιτήματα του Ρουμάνου τεχνικού.

Πρώτο όνομα στη λίστα και ουσιαστικά η μεταγραφή που ζήτησε να γίνει πρωτη ο Λουτσέσκου, είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, ένας γνώριμος. Ο Γιόσιπ Μίσιτς! Μέλος της ομάδας που κατέκτησε το νταμπλ.

Ο Μίσιτς ο οποίος μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ βρέθηκε αντίπαλος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς του, είχε και τετ-α-τετ με τον Λουτσέσκου.

Ο Κροάτης που ξεπέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όταν ήταν στον ΠΑΟΚ και δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο από την Τούμπα είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο Λουτσέσκου για να επιστρέψει και είναι κάτι που θέλει και ο ίδιος. Να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

O 30χρονος αμυντικός μέσος έχει συμβόλαιο με την Ντινάμο για ακόμα δύο χρόνια, αλλά αυτό δεν θα αποτελέσει άλυτο πρόβλημα, αν οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν ξανά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – μεταγραφές: Αυτός θέλει ο Λουτσέσκου να είναι η πρώτη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!