ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανσερραϊκός: Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση

Πώς έχουν τα δεδομένα για έναν παίκτη του Πανσερραϊκού που ξεχώρισε φέτος.
Πανσερραϊκός: Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση

Ο Πανσερραϊκός έκανε μία εξαιρετική σεζόν και σε αυτή ανέδειξε και πρωταγωνιστές. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Κόστα Άλεξιτς.

Ένας παίκτης που κάποτε δεν περνούσε εύκολα ακόμη και σε ομάδες της Super League 2 και αργότερα έγινε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, πήρε την ευκαιρία του να παίξει στα σαλόνια.

Ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που τον πίστεψε και δεν λάθεψε. Στην πρώτη του σεζόν στη Super League 1 ο Σέρβος τα πήγε πολύ καλά. Σε βαθμό που μπήκε στο μπλοκάκι άλλων ομάδων. Όποιος και εάν τον έχει λοκάρει, όμως, θα πρέπει πρώτα να πείσει την ομάδα του.

Ο Άλεξιτς στην πρώτη του χρονιά στη Super League 1 έβγαλε το ανάλογο αγωνιστικό εκτόπισμα/νούμερα: 35 ματς/9 γκολ/3 ασίστ. Ο ίδιος δεν θα είχε αντίρρηση να κάνει τώρα το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Θεωρεί πως είναι και το timing τέτοιο που ίσως να είναι η στιγμή του. Το 70άρι συμβόλαιο δεν είναι δα και ιδανικό. Γνωρίζει ότι αλλού θα βρει περισσότερα. Το buyout των 500.000 ευρώ παραμένει σε ισχύ και ο ίδιος έχει εκφράσει κάποιες αντιρρήσεις στην προοπτική ανανέωσης.

Ταυτόχρονα επιμένει να μην έχει αποκλειστική συνεργασία με agency και ήδη η Γκέτζεπε τον έχει ενημερώσει πως ΔΕΝ ασχολείται. Η μία από τις ομάδες που περίμενε. Και εάν στερέψουν οι επιλογές, πρώτος εκείνος θα αναθεωρήσει στη συνέχεια και θα συμφωνήσει στην ανανέωση. Προς το παρόν ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τους επίδοξους μνηστήρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανσερραϊκός: Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.