ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έσε η μεταγραφή – Τι συμβαίνει με Εκόνγκ και Αραούχο!

Πολλές αποκαλύψεις και σήμερα, Κυριακή, με τα Παρασκήνια του Sportime να σας δείχνουν πίσω από την… κουρτίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Έσε η μεταγραφή – Τι συμβαίνει με Εκόνγκ και Αραούχο!

Έσε, Έκονγκ και Αραούχο μπαίνουν στο… μικροσκόπιο των Παρασκηνίων του Sportime, με τις αποκαλύψεις να είναι και πάλι καταιγιστικές.

Αρχικά ο Ολυμπιακός πέτυχε… λαχείο με τον Σαντιάγκο Έσε, που έχει αναδειχθεί στην καλύτερη μεταγραφή που έκανε ο Αντόνιο Κορδόν.

Ο Ισπανός τον έφερε χρησιμοποιώντας όλες τις διασυνδέσεις του και ήταν από τους σταθερότερους παίκτες σε όλη τη σεζόν, έχοντας πραγματικά… λιώσει μέσα στο γήπεδο.

Με αποκορύφωμα φυσικά την παρουσία του στον τελικό του Conference League, που ήταν πραγματικά παντού στο γήπεδο, ενώ έβγαλε και την τελική πάσα για το γκολ του Ελ Κααμπί.

Έτσι όπως είναι λογικό πολλά βλέμματα έχουν πέσει πάνω του και τον… ζαχαρώνουν, ενώ έχει σκάσει και η πρώτη πρόταση. Τι έχει όμως συμβεί;

Από κει και πέρα, πάμε στην περίεργη περίπτωση του Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, που με τον ΠΑΟΚ έχει περάσει από 40 κύματα.

Ο παίκτης αποφάσισε να παίξει τραυματίας στο Copa Africa, πήρε το βραβείο του MVP αν και έχασε στον τελικό αλλά του κόστισε όλη του την υπόλοιπη χρονιά, ζημειώνοντας τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αυτό έχει φέρει εδώ και καιρό τεράστιο προβληματισμό και ο πρωταθλητής Ελλάδας δύσκολα θα θελήσει να τον κρατήσει, ωστόσο παίζουν πολλά που μπορεί να φέρουν προβλήματα. Ποια είναι αυτά;

Τέλος η ΑΕΚ και ο Σέρχιο Αραούχο φαίνεται ότι οδεύουν σε διαφορετικούς δρόμους, μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας του Αργεντινού στην Ελλάδα και τη Super League 1.

Η Ένωση του είχε κάνει μία αρκετά καλή πρόταση, ωστόσο φαίνεται ότι ο ίδιος ο παίκτης είχε άλλα θέματα που έπρεπε να λυθούν.

Κάτι που δε φαίνεται να… συγκινούσε τον Ματίας Αλμέιδα, που όταν παίρνει μία απόφαση, πολύ δύσκολα θα την αλλάξει.

Τι έχει γίνει όμως με έναν από τους παίκτες που έγραψαν με… χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ΑΕΚ και πλέον η αποχώρηση του είναι σχεδόν ξεκάθαρη;

Όλες τις αποκαλύψεις μπορείτε να τις τσεκάρετε όπως πάντα στα Παρασκήνια του Sportime.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έσε η μεταγραφή – Τι συμβαίνει με Εκόνγκ και Αραούχο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.