MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Ειρήνη – Παρασκευάς – Χαμός με Άννα και Αποστολή!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «η γη της ελιάς»!
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Ειρήνη – Παρασκευάς – Χαμός με Άννα και Αποστολή!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Καταιγιστικές αλλαγές στις ζωές των πρωταγωνιστών μας θα έχουμε στη σειρά «η γη της ελιάς», με το MEGA να ετοιμάζει το σιγά-σιγά το φινάλε της σεζόν.

Μέχρι τότε όμως αναμένεται να δούμε ότι ο Μάνος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, στην προσπάθεια του να σταματήσει τις αμφεταμίνες που έχουν επηρεάσει τη ζωή του.

Η Μαρίνα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και ψάχνει τρόπους να του κάνει αυτή τη διαδικασία όσο πιο εύκολη γίνεται.

Την ίδια στιγμή η Μαργαρίτα, που καταλαβαίνει τι συμβαίνει, είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος ντρέπεται να της μιλήσει για το πρόβλημά του.

Στο μεταξύ, εντελώς ξαφνικά, εμφανίζεται η Αμαλία στο σπίτι της Ιουλίας στην Κηφισιά και ο Ισίδωρος δείχνει να μην χαίρεται πολύ με αυτή την επίσκεψη. Ο Τζον αντιλαμβάνεται ότι η Φιλιώ έχει μεγαλύτερα προβλήματα απ’ ό,τι πίστευαν και αναλαμβάνει δράση προκειμένου να της δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Η Άννα καταλαβαίνει ότι ο Αποστόλης ήταν αυτός που «κάρφωσε» εκείνη και τον Πότη στον Κουράκο και γίνεται χαμός. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα στην Αστυνομία δηλώνει την ύπαρξη ενός πτώματος στο δάσος. Ο Κουράκος και η ομάδα του πηγαίνουν επιτόπου αλλά δεν βρίσκουν το πτώμα, εντοπίζουν όμως ίχνη φόνου.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες για την ανθρωποκτονία!

Οι έρευνες για την ανθρωποκτονία στο βουνό συνεχίζονται με τον Κουράκο επικεφαλής της υπόθεσης. Η αποτοξίνωση του Μάνου είναι πιο δύσκολη απ’ όσο περίμενε, με αποτέλεσμα να ζητήσει άμεσα βοήθεια από την Αφροδίτη.

Η Ειρήνη αισθάνεται απογοήτευση από τη στάση του Παρασκευά και πιστεύει ότι θα τον χάσει, γεγονός που χαροποιεί ενδόμυχα τη Θεοδώρα. Μια συνάντηση του Γιώργη με την Αριάδνη στο καφενείο, αποκαλύπτει μια ενδιαφέρουσα χημεία μεταξύ τους, που ήταν τελείως άγνωστη μέχρι στιγμής.

Ο Δημοσθένης και ο Βαγιάκος μιλούν για τις «δουλειές» τους στη μέση του πουθενά κι εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο Πότης. Ο Μάνος εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Η Μαρία, τρομοκρατημένη, μιλάει στον Ισίδωρο για το βιβλίο που εκδίδει και του αναφέρει ότι μέσα αποκαλύπτει ένα σωρό κουτσομπολιά.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Αυτό θα είναι το μέλλον και το τέλος Ειρήνης–Γιάννη

Survivor 2/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 1η ασυλία;

Η φάρμα: Τότε επιστρέφει με νέα γυρίσματα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Ειρήνη – Παρασκευάς – Χαμός με Άννα και Αποστολή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.