ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Υπόκλιση και αδιανόητο ρεκόρ – Αυτοί οι παίκτες έφτασαν τις έξι κατακτήσεις CL και πάτησαν… κορυφή!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει διαλύσει όλα τα… κοντέρ με τους παίκτες της να γράφουν ιστορία.
Ρεάλ Μαδρίτης: Υπόκλιση και αδιανόητο ρεκόρ – Αυτοί οι παίκτες έφτασαν τις έξι κατακτήσεις CL και πάτησαν… κορυφή!

Η τρομερή Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι το έκανε ξανά και πήρε ακόμα ένα Champions League, φτάνοντας τις 15 κατακτήσεις σε όλη της την ιστορία.

Σε μία φαντασμαγορική τελετή έπειτα από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Νάτσο σήκωσε ακόμα έναν τίτλο τελειώνοντας μία αδιανόητη σεζόν για τη «Βασίλισσα».

Αυτός ο τίτλος ωστόσο για μερικούς παίκτες στο ρόστερ ήταν διαφορετικός και δε μιλάμε για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ που στην πρώτη του χρονιά στους Μερέγχες τον κατέκτησε.

Μιλάμε για τις… παλιοσειρές, που κατάφεραν κάτι μοναδικό κάτι που είχε πετύχει μόνο ο Φρανθίσκο Χέντο και αυτός φυσικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, ο Τόνι Κροος, ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο Νάτσο και Λούκα Μόντριτς έφτασε τις έξι κατακτήσεις Champions League, ένα ρεκόρ πραγματικά σχεδόν άπιαστο.

Ενώ αν κάποιος από αυτούς παραμείνει στη Ρεάλ, μπορεί του χρόνου να φτάσει τις επτά και να κάνει το ρεκόρ απόλυτα δικό του.

Μάλιστα, όλοι τους εκτός από τον Γερμανό που είχε πανηγυρίσει και ένα τρόπαιο με την Μπάγερν Μονάχου, τα έχουν πάρει και τα έξι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μέσα σε μία 10ετία.

Ρεάλ Μαδρίτης: Δείτε τους παίκτες με τις περισσότερες κατακτήσεις!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεάλ Μαδρίτης: Υπόκλιση και αδιανόητο ρεκόρ – Αυτοί οι παίκτες έφτασαν τις έξι κατακτήσεις CL και πάτησαν… κορυφή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.