MEDIA

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Βύρωνας ζητά την άδεια από την Σύρμω για να κάνει πρόταση γάμου!

Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειρά «ο παράδεισος των κυριών»
Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Βύρωνας ζητά την άδεια από την Σύρμω για να κάνει πρόταση γάμου!

Εξελίξεις που θα καθηλώσουν αναμένεται να έχουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «ο παράδεισος των κυριών», που φυσικά προβάλλεται από τη συχνότητα του Alpha.

Το κανάλι ετοιμάζει πολλά, που θα εκτοξεύσουν την τηλεθέαση, σε μία σειρά που έχει δημιουργήσει το δικό της κοινό και συνεχίζει να έχει μεγάλη επιτυχία.

Αρχικά λοιπόν θα δούμε ότι η Αμαλία έχει μία έντονη συζήτηση με την Μιράντα, αφού θέλει να πάρει σημαντικές αποφάσεις από εδώ και πέρα για τη ζωή της.

Την ίδια στιγμή, ο Βύρωνας προσεγγίζει τη Σύρμω και της ανοίγει την καρδιά του, προκειμένου να κάνει πρόταση γάμου στη Ζαχαρούλα, με την οποία θέλει να περάσει όλη του τη ζωή.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Βγαίνει ραντεβού με τον Μάρκο η Πιπίτσα!

Από κει και πέρα, η Πιπίτσα βγαίνει για φαγητό με τον Μάρκο και εκείνος της προτείνει να κάνουν άλλη μία προσπάθεια.

Η Στέλλα και η Ματούλα συνεχίζουν να ζουν υπό τον φόβο του Χρήστου και δεν ξέρουν πώς να φερθούν στην βοήθεια που έρχεται.

Η Γεωργία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα καινούριο δεδομένο που δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Ο Σίμος προσπαθεί να σωθεί με όποιον τρόπο μπορεί από την δύσκολη θέση που έχει βρεθεί, όμως άλλο ένα «χτύπημα» που θα δεχτεί, θα τον κλονίσει ακόμα πιο πολύ.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «ο Παράδεισος των Κυριών» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Άγριο ξέσπασμα Δημοσθένη σε Στέλλα και Βασίλη!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος Ειρήνη – Παρασκευάς – Χαμός με Άννα και Αποστολή!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Αυτό θα είναι το μέλλον και το τέλος Ειρήνης–Γιάννη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Βύρωνας ζητά την άδεια από την Σύρμω για να κάνει πρόταση γάμου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα