MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Τηλέμαχος μετακομίζει στο σπίτι του Παύλου

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Σασμός»
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Τηλέμαχος μετακομίζει στο σπίτι του Παύλου

Πολλές και καταιγιστικές εξελίξεις θα φέρει ο Σασμός στα επόμενα επεισόδια του, με τον Alpha να ετοιμάζει πολλά και διάφορα.

Το φινάλε της σειράς πλησιάζει και η τηλεθέαση έχει πάρει την ανιούσα όπως είναι λογικό θα… κοιτάξει ακόμα ψηλότερα.

Αρχικά λοιπόν αναμένεται να δούμε ότι η Στέλλα θα αντιδράσει με πολύ περίεργο τρόπο, όταν ο Χρήστος της κάνει πρόταση γάμου.

Την ίδια στιγμή, γίνεται συμβούλιο στο σπίτι των Σταματάκηδων, το οποίο καταλήγει σε σημαντικές αποφάσεις, για την από κοινού αντιμετώπιση του κινδύνου που αποτελούν οι Μουντάκηδες.

Δεν γνωρίζουν, ωστόσο, ότι ο εχθρός είναι άριστα ενημερωμένος και ετοιμάζει το ανελέητο χτύπημά του.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Χαμός με την Αργυρώ και τη Βασιλική!

Από κει και πέρα, η Αργυρώ και η Βασιλική αγωνιούν για την τύχη του Μαθιού και του Αστέρη, σε ένα ενδεχόμενο ξέσπασμα βίας στην Άνω Ποριά.

Ο Τηλέμαχος μετακομίζει στου Παύλου, και μαζί με τον Βαγγέλη συνασπίζονται απέναντι στην επικείμενη απειλή. Τα σύννεφα συγκεντρώνονται όλο και περισσότερο πάνω από το χωριό, και οι εχθροπραξίες δε θα αργήσουν να ξεκινήσουν.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Θα επιστρέψει στα μέσα της νέας σεζόν με concept έκπληξη

Survivor spoiler 2/6: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Τηλέμαχος μετακομίζει στο σπίτι του Παύλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα