ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Φώτης Ιωαννίδης: Πόσα λεφτά δίνουν οι Πορτογάλοι

Πόσα λεφτά δίνει η Σπορτινγκ στον Παναθηναϊκό, ώστε να προσπεράσει το εμπόδιο της Λιλ.
Φώτης Ιωαννίδης: Πόσα λεφτά δίνουν οι Πορτογάλοι

«Ο Έλληνας φόργουορντ είναι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να γίνει λιοντάρι», τονίζει η πορτογαλική A Bola, η οποία σημειώνει πως πλέον η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει επικεντρωθεί στον Φώτη Ιωαννίδη.

Η Σπορτινγκ ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό, ωστε να προσπεράσει το εμπόδιο της Λιλ, η οποία επίσης ενδιαφέρεται για τον 24χρονο Έλληνα επιθετικό.

Η A Bola επικαλείται πηγές που θέλουν τον Φώτη Ιωαννίδη να είναι ενθουσιασμένος στον ενδεχόμενο να πάει στην Πορτογαλία, με τον Έλληνα επιθετικό, να σημειώνεται πως προτιμά την Σπόρτινγκ από τη Λιλ.

Ο λόγος που οι Πορτογάλοι βλέπουν να έχει προτεραιότητα η Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη, είναι η απευθείας συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League, την ώρα που η Λιλ θα παίξει στον 3ο προκριματικό της διοργάνωσης.

Η Α Bola τονίζει πως δεν υπάρχουν ακόμα «νούμερα στο τραπέζι», αναφορικά με την μεταγραφή του Ιωαννίδης στη Σπόρτινγκ, όμως σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο στόχος της Σπόρτινγκ είναι να δώσει 20 εκατ. ευρώ για τον Έλληνα επιθετικό, όσα πλήρωσε για τον Βίκτορ Γκιόκερες την περασμένη σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Ιωαννίδης: Ανανέωσε με Παναθηναϊκό μετά τον τελικό και δεν τον «ψήνει» η Σπόρτινγκ!

Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν λέει κουβέντα στους συμπαίκτες του στην Εθνική…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φώτης Ιωαννίδης: Πόσα λεφτά δίνουν οι Πορτογάλοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.