ΤΕΝΙΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επική ανατροπή και ραντεβού με τον Αλκαράθ στους «8» του Roland Garros

O Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε με ανατροπή την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros, εκεί όπου θα συναντήσει τον Κάρλος Αλκαράθ!
Στέφανος Τσιτσιπάς: Επική ανατροπή και ραντεβού με τον Αλκαράθ στους «8» του Roland Garros

Έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις τον πρώτο major τίτλο στην καριέρα του εμφανίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς! 

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μπορεί να ξεκίνησε άσχημα το ματς κόντρα στον Ματέο Αρνάλντι για τους «16» του Roland Garros, ωστόσο χάρη σε μια φοβερή ανατροπή έφτασε στην άνετη επικράτηση με 3-1 σετ (3-6, 7-6, 6-2, 6-2).

Ο ανερχόμενος 23χρονος Ιταλός πήρε το πρώτο σετ με 6-3 και είχε σετ πόιντ σε δικό του σερβίς στο δεύτερο σετ όταν προηγήθηκε με 5-4 games, αλλά ο Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει πίσω το μπρέικ και να οδηγήσει το σετ στο τάι μπρέικ, όπου επικράτησε με 7-4 και ισοφάρισε σε 1-1.

Στα δύο επόμενα ο Ελληνας τενίστας κυριάρχησε και έφτασε στη νίκη.

Με αυτόν τον τρόπο, εξασφάλισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Roland Garros για 4η φορά τα τελευταία πέντε χρόνια. Μάλιστα, εκεί θα συναντήσει τον Κάρλος Αλκαράθ, στην επανάληψη του περσινού τους ραντεβού στην ίδια ακριβώς φάση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στέφανος Τσιτσιπάς: Επική ανατροπή και ραντεβού με τον Αλκαράθ στους «8» του Roland Garros», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.