ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώτσιρας: Η Ομόνοια δεν μπορεί να φτάσει στο «κασέ» του!

Ο Γιάννης Κώτσιρας δεν ανανεώνει στον Παναθηναϊκό, αλλά πολύ δύσκολο και να πάει στην Ομόνοια!
Κώτσιρας: Η Ομόνοια δεν μπορεί να φτάσει στο «κασέ» του!

Και να αρέσει ο Γιάννης Κώτσιρας στην Ομόνοια, δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις το κλαμπ.

Σενάρια για Ομόνοια και Γιάννη Κώτσιρα, προέκυψαν τις προηγούμενες μέρες. Αναστασίου και Νταμπράουσκας «βλέπουν» ως ιδανική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας τους, τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, αλλά δυσκολα θα υπάρξει κάτι παραπάνω από ένα απλό και φιλολογικό ενδιαφέρον. Αν υφίσταται, με δεδομένο οτι η Ομόνοια αναζητά δεξιό μπακ και όντως κοιτάει κάποιες περιπτώσεις από Super League.

Ο Γιάννης Κώτσιρας είχε μπει στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό για διετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ, αλλά οι δύο πλευρές δεν έφτασαν τελικά σε συμφωνία. Μετά την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ, όνομα που αποκάλυψε το Sportime, η θέση του δεξιού μπακ θα καλυφθει από τον νεοαποκτηθέντα και τον Βαγιαννίδη, ο οποίος έχει συμβόλαιο.

Αυτές είναι και οι απαιτήσεις του Έλληνα ακραίου αμυντικού για να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Κασέ το οποίο δεν μπορεί να καλύψει η Ομόνοια.

Ο Γιάννης Κώτσιρας όπως έχει αποκαλύψει το Sportime αρέσει σε ομάδες από την Τουρκία και εφόσον τελικά ξενιτευθεί, η γειτονική χώρα φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο επικρατέστερος προορισμός για την επόμενη «σελίδα» της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ερώτηση για Κώτσιρα έκανε και η ΑΕΚ, αλλά μέχρι εκεί, αφού δεν το προχώρησε η Ένωση. 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώτσιρας: Η Ομόνοια δεν μπορεί να φτάσει στο «κασέ» του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!