ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νταβίντ Κάρμο: Η σκηνή που κανείς δεν κατάλαβε στον τελικό του Conference League – Δεν γίνεται να φύγει μετά από αυτό

Ο Κάρμο έχει δηλώσει πως περνάει καλά στον Ολυμπιακό, όμως η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη.
Νταβίντ Κάρμο: Η σκηνή που κανείς δεν κατάλαβε στον τελικό του Conference League – Δεν γίνεται να φύγει μετά από αυτό

Ο Νταβίντ Κάρμο ήρθε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στον Ολυμπιακό, δανεικός από την Πόρτο και άλλαξαν όλα στην άμυνα των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τον παίκτη που έψαχνε χρόνια, όμως και ο Κάρμο βρήκε την εκτίμηση που του έλλειπε από τους «Δράκους», όπου έφτασε να παίζει στη β’ ομάδα της Πόρτο λόγω διαφωνίας με τον τότε προπονητή του.

Ο Κάρμο έχει δηλώσει πως περνάει καλά στον Ολυμπιακό, όμως η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερη, καθώς για να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει οι ερυθρόλευκοι να πληρώσουν 17 εκατ. ευρώ στην Πόρτο, όση δηλαδή είναι η οψιόν αγοράς του που συμφωνήθηκε με τους «Δράκους».

Ο Ολυμπιακός πρότεινε 12 εκατ. ευρώ και 1 εκατ. ευρώ ενοίκιο για άλλον έναν χρόνο, πρόταση που δεν βρήκε σύμφωνη την Πόρτο.

Οι ερυθρόλευκοι επανήλθαν με πρόταση για 8,5 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Κάρμο και αναμένει την απάντηση των «Δράκων».

Ο Νταβίντ Κάρμο είναι ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη. Θέλει να νιώθει πως είναι σημαντικός και ακολουθεί πάντα την καρδιά του. Το ίδιο έκανε και στην επιλογή Εθνικής Ομάδας, όπου θα μπορούσε να επιλέξει την Πορτογαλία των αστεριών, όμως επέλεξε την Αγκόλα, για να τιμήσει την καταγωγή του από τη χώρα της Αφρικής.

Ο παίκτης αυτός λοιπόν, που ανάγκασε την Πόρτο να του βάλει ρήτρα 80 εκατ. ευρώ, όταν τον αγόρασε από την Μπράγκα, με το σφύριγμα της λήξης του τελικού του Conference League, στην OPAP Arena, που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό, λύγισε. Γονάτισε και άρχισε να κλαίει με λυγμούς.

Δεν είναι ο Κάρμο ο μέσος όρος παίκτη. Και ίσως το δέσιμό του με τον Ολυμπιακό να παίξει τον ρόλο του, όταν κληθεί να πάρει την απόφαση για το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Πλήρης επιβεβαίωση Sportime – Ο Τζολάκης το είπε

Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία στην Ευρώπη που ούτε η Ρεαλ έχει καταφέρει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νταβίντ Κάρμο: Η σκηνή που κανείς δεν κατάλαβε στον τελικό του Conference League – Δεν γίνεται να φύγει μετά από αυτό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.