ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νικολακόπουλος μίλησε για μεταγραφές Αθανασίου και Αναγνωστόπουλου!

Άρχισε τις μεταγραφικές συζητήσεις ο Κώστας Νικολακόπουλος!
Ο Νικολακόπουλος μίλησε για μεταγραφές Αθανασίου και Αναγνωστόπουλου!

Ακόμα δεν έχει συνέλθει από την κατάκτηση του Conference League ο Ολυμπιακός και ο Κώστας Νικολακόπουλος έχει αρχίσει να μιλάμε για μεταγραφές.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας του Πειραιά, όπως πάντα βγήκε στην εκπομπή του Bwin SportFM που παρουσιάζουν ο Αντώνης Πανούτσος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Εκεί ανέφερε αρχικά ότι ο Ιούνιος έχει πολύ ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, αφού θα αρχίσει τον σχεδιασμό του χωρίς άγχος, αφού θα αγωνιστεί στο Europa League στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Έτσι θα υπάρχει ηρεμία για να γίνουν όλες οι σωστές επιλογές, είτε με παίκτες που πρέπει να παραμείνουν στο ρόστερ είτε με παίκτες που είναι να έρθουν.

Φυσικά πρώτο μέλημα είναι ο Ολυμπιακός να κρατήσει όλους τους βασικούς παίκτες του, με τον Τζολάκη να έχει σχεδόν υπογράψει και τον Κώστα Φορτούνη να είναι σε καλό δρόμο.

Δύσκολη είναι η περίπτωση φυσικά του Νταβίντ Κάρμο, ενώ και ο Ντανιέλ Ποντένσε που θέλει να μείνει, πρέπει να γίνει εκ νέου συζήτηση με τη Γουλβς.

Από κει και πέρα, αναφέρθηκε και στους νέους που κοιτάζει από την ελληνική αγορά, μιλώντας για τον Αθανασίου και τον Αναγνωστόπουλο.

«Πρέπει να περιμένουμε την είσηγηση του προπονητή για τον Αλεξανδρόπουλο. Γενικά ο Ολυμπιακός θέλει να έχει ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του και για αυτό θα προωθηθούν τα παιδιά της Κ19, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και για παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Αθανασίου του Ατρόμητου (αριστερό μπακ 23 ετών) είναι μία περίπτωση… Και ο Αναγνωστόπουλος της Κηφισιάς μία άλλη, για τρίτος τερματοφύλακας», ήταν τα λόγια του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Νικολακόπουλος μίλησε για μεταγραφές Αθανασίου και Αναγνωστόπουλου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.