ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κωνσταντέλια

Δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα ο ΠΑΟΚ βλέποντας τις εξελίξεις με τον Γιάννη Κωνσταντέλια.
ΠΑΟΚ: Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κωνσταντέλια

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που έχει αυτό τον καιρό ο ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πρωταγωνιστεί σε ένα εξ αυτών.

Το ενδεχόμενο πώλησής του ήταν υπαρκτό εδώ και μήνες και στην Τούμπα το γνώριζαν. Το φλερτ με την Ζάλτσμπουργκ ειδικά μόνο φρέσκο δεν είναι.

Ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρότασή της Ζάλτσμπουργκ, αλλά υπάρχει μία σιγουριά πως οι Αυστριακοί θα επανέλθουν. Ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης βλέπει με θετικό μάτι τη μετακόμισή του εκεί.

Με το κατάλληλο αντίτιμο οι «ασπρόμαυροι» θα τον παραχωρήσουν. Το έκαναν, άλλωστε, στο παρελθόν και με άλλες περιπτώσεις. Έχουν μάθει πια να πουλάνε και είναι πιθανό να το αποδείξουν ξανά αυτό το καλοκαίρι με άλλους παίκτες.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έχε στείλει ήδη το μήνυμά του στην αγορά για αυτόν που θα καλύψει το κενό του «Ντέλια». Για την ακρίβεια εδώ και ένα δίμηνο σιγοψιθύριζαν στον «Δικέφαλο του Βορρά» πως αναζητούν δεκάρι. Για παν ενδεχόμενο μια προεργασία είχε ήδη γίνει και πια αυτή έχει ενταθεί.

Δεν υπάρχει πολυτέλεια να χαθεί χρόνος σε ένα καλοκαίρι που ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει τη δική του υπέρβαση, να μπει δηλαδή στο League Stage του Champions League. Επομένως, εάν επανέλθει δυναμικά η Ζάλσμπουργκ, το σίγουρο είναι πως θα έχει γίνει και η ανάλογη προεργασία για την επόμενη ημέρα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κωνσταντέλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.