ENGINE POWER

MotoGP: Ο Χόρχε Μάρτιν επισημοποιεί την μεταγραφή του στην Aprilia

MotoGP Jorge Martin Aprilia: Ο Jorge Martin θα πάρει τη θέση του Aleix Espargaro στην Aprilia κάτι που σημαίνει ότι ο Marc Marquez θα ενωθεί με τον Francesco Bagnaia στη Ducati.
MotoGP: Ο Χόρχε Μάρτιν επισημοποιεί την μεταγραφή του στην Aprilia

MOTOGP, ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο JORGE MARTIN ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ APRILIA ΓΙΑ ΤΟ 2025

MotoGP Jorge Martin Aprilia: No Ducati Factory για τον Ισπανό, ο οποίος θα βάλει στόχο τον τίτλο της επόμενης σεζόν καβάλα στο RS-GP της επίσημης ομάδας της βενετικής εταιρείας

Με τον Marc Marquez τώρα να είναι κοντά στην επίσημη ομάδα της Ducati , ο Jorge Martin αποφάσισε να «αλλάξει τον αέρα» στοχεύοντας στον τίτλο του 2025 με ένα Factory ποδήλατο: ο Ισπανός θα είναι στην πραγματικότητα ένας νέος αναβάτης Factory Aprilia στο MotoGP από την επόμενη σεζόν.

Ο Martin «κληρονόμος» του Aleix Espargarò

Ο «Martinator», ο περσινός αντιπρωταθλητής, είχε εκφράσει την επιθυμία του να γίνει 100% επίσημος αναβάτης εδώ και αρκετό καιρό και, μόλις είδε αυτή την ευκαιρία να εξαφανίζεται ενώ παρέμενε στη Ducati, δέχτηκε την προσφορά της εταιρείας Noale, όπου θα γίνετε ο πραγματικός πρωταγωνιστής του έργου, παίρνοντας τη θέση που άδειασε ο Aleix Espargarò.

« Ένας ασταμάτητος δρόμος ανάπτυξης, ο Χόρχε είναι ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου που όλοι επιζητούμε στην Aprilia Racing », δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aprilia Racing, Massimo Rivola , « Χάρη στον γιατρό Michele Colaninno για αυτήν την ευκαιρία, μιλήσαμε χθες το βράδυ και χωρίς χάνοντας χρόνο αποφασίσαμε ».

MotoGP-Jorge-Martin-Aprilia-factory-2025

MotoGP Jorge Martin Aprilia:  Ο Jorge Martin θα πάρει τη θέση του Aleix Espargaro στην Aprilia από τη σεζόν του 2025, κάτι που σημαίνει ότι ο Marc Marquez θα ενωθεί με τον Francesco Bagnaia στη Ducati.

Αυτό είναι ίσως το τέλος του σασπένς που οδηγεί τα paddock του MotoGP εδώ και εβδομάδες. Μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Aleix Espargaro στο περιθώριο του Grand Prix της Καταλονίας, τα πράγματα επιταχύνθηκαν στην Ducati, η οποία έπρεπε να δώσει την ετυμηγορία της σχετικά με το όνομα του μελλοντικού συμπαίκτη του Francesco Bagnaia στην επίσημη ομάδα της.

Ο Χόρχε Μάρτιν εξήγησε την περασμένη Πέμπτη, πριν από το Ιταλικό Γκραν Πρι, ότι ήταν πιθανό οι συζητήσεις να τελείωναν στην αρχή της εβδομάδας και επομένως έλεγε την αλήθεια. Ο Ισπανός επέμενε εδώ και μήνες ότι θέλει να οδηγήσει για επίσημη ομάδα του χρόνου και τελικά ήρθε σε συμφωνία με το εργοστάσιο της Noale, για να αναπληρώσει την αποχώρηση του μεγάλου του φίλου, Aleix Espargaro.

Είναι επίσης ο αριθμός 41 που σήκωσε το πέπλο στο όνομα του διαδόχου του στο βίντεο που δημοσίευσε η Aprilia για να κοινοποιήσει την υπογραφή του Μάρτιν.

«Ο Χόρχε είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την επίτευξη του στόχου που όλοι επιδιώκουμε με μεγάλη πείνα στην Aprilia Racing», σχολιάζει ο Massimo Rivola, Διευθύνων Σύμβουλος της Aprilia Racing.  Ευχαριστώ τον Dr. Michele Colaninno για αυτή την ευκαιρία, μιλήσαμε χθες το βράδυ και χωρίς να χάσουμε χρόνο πήραμε την απόφαση. »

MotoGP Jorge Martin Aprilia:  Ο Marquez επισημοποιήθηκε σύντομα στη Ducati;

Κάποιοι το ανακοινώνουν ήδη, αλλά δεν έχει βγει ακόμη επίσημη ανακοίνωση. Είναι ο Marc Marquez που θα πρέπει να πάρει το δεύτερο επίσημο τιμόνι στη Ducati, που αυτή τη στιγμή κατέχει ο Enea Bastianini.

Ορισμένοι περιορισμοί που συνδέονται με ανησυχίες για συγκρούσεις μεταξύ χορηγών θα μπορούσαν κάλλιστα να καθυστερήσουν την ανακοίνωση, αλλά φαίνεται απίθανο ο Νο. 23 να επεκτείνει το τρέχον συμβόλαιό του παρά το Ιταλικό Grand Prix στο οποίο ξεπέρασε τις προσδοκίες.

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MotoGP: Ο Χόρχε Μάρτιν επισημοποιεί την μεταγραφή του στην Aprilia», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!