MEDIA

Επίθεση στο μαγαζί του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες

Μαζική επίθεση στο μαγαζί του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες!
Επίθεση στο μαγαζί του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες

Μαζική επίθεση δέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης και πιο συγκεκριμένα το μαγαζί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες από τη στιγμή που ανακοίνωσε το ποθεν εσχες του και έγινε γνωστή η συμμετοχή του στο Pura Vita.

Πιο συγκεκριμένα, διατηρεί ένα κατάστημα στις Σπέτσες με την επωνυμία Pura Vita και πρόκειται για ένα μαγαζί με καφέ και υγιεινές επιλογές σε σνακ, το οποίο μπορεί κανείς να βρει μέσα από το Google.

Από το τότε όμως, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει δει τη μια κακή βαθμολογία να διαδέχεται την άλλη και την γενική βαθμολογία του μαγαζιού του να πέφτει στα τάρταρα (3.2 αστέρια και η κατρακύλα συνεχίζεται).

Θυμίζουμε πως αρκετή κουβέντα είχε δημιουργήσει το γεγονός ότι υπήρχαν θετικές κριτικές από έναν λογαριασμό που ονομάζεται Stilianos Kasselakis, από τη Susan Kasselakis, αλλά και από τον ίδιο τον Stefanos Kasselakis.

Δείτε το μαγαζί του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες:

Επίθεση στο μαγαζί του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες

Επίθεση στο μαγαζί του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επίθεση στο μαγαζί του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα