VIRAL

Πλειστηριασμός για τον Καρυπίδη για 381.400 ευρώ

Για 381.400 ευρώ.
Πλειστηριασμός για τον Καρυπίδη για 381.400 ευρώ

Στο σφυρί βγαίνουν στις 19 Ιουνίου οι κεντρικές αποθήκες της πτωχευμένης «Super Market Καρυπίδη» στη Χαλκιδική, με τιμή εκκίνησης στις 381.400 ευρώ.

Πρόκειται, αναφέρει το newmoney.gr, για τις κεντρικές αποθήκες της εταιρείας στο Λάκκωμα Χαλκιδικής και ειδικότερα για ένα αγροτεμάχιο επιφάνειας 21.665 τ.μ., με τα επ’ αυτού βιομηχανικά κτίρια με επιφάνεια χώρων κύριας χρήσης 4.123,96 τ.μ. και χώρων βοηθητικής χρήσης 1.060,17 τ.μ.

Το αγροτεμάχιο έχει πρόσοψη 95 μέτρων στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών και 100 μέτρων σε αγροτικό δρόμο που είναι κάθετος στην Εθνική οδό, ενώ είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Εντός του οικοπέδου υπάρχουν δύο βιομηχανικά κτίρια τα οποία αναπτύσσονται σε υπόγειο, ισόγειο και όροφο. Τα κτίσματα είναι συμβατικής κατασκευής και ο βαθμός συντήρησής τους χαρακτηρίζεται μέτριος έως κακός.

Ο περιβάλλων χώρος είναι ασφαλτοστρωμένος και διαθέτει περιμετρική περίφραξη με τοιχίο από μπετόν, μεταλλικά κιγκλιδώματα και δύο θύρες οχημάτων εισόδου-εξόδου, αναφέρεται.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στην Τουρκία για πλάνο του TRT Spor με όμορφη Τουρκάλα στις ΗΠΑ

Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει γοητεύσει τους πλούσιους στην Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλειστηριασμός για τον Καρυπίδη για 381.400 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.