ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξαλλος ο Τσουκαλάς τα γυρίζει για το κούρεμα – Δεν είπα θα τα κόψω γουλί… (vid)

Εκνευρισμένος ο Τάκης Τσουκαλάς με το θέμα του κουρέματος στο μαλλί του, τα γυρίζει σε σχέση με ότι είχε πει για το γουλί.
Έξαλλος ο Τσουκαλάς τα γυρίζει για το κούρεμα – Δεν είπα θα τα κόψω γουλί… (vid)

Τι θα κάνει ο Τάκης Τσουκαλάς με το κούρεμα στο μαλλί του; Αντικείμενο συζήτησης αποτελεί το τελευταίο διάστημα αν θα τον δούμε με γουλί ή όχι τον γνωστό οπαδού του Ολυμπιακού. Τον ενοχλεί το συγκεκριμένο θέμα, ήταν έξαλλος στην εκπομπή του στο YouTube

Πριν από μερικές ημέρες είχε κάνει μια ανακοίνωση ο Τάκης Τσουκαλάς. Παρέα με τον Άκη. «Θα το κάνω παιδιά, αλλά θέλω λίγο χρόνο να το χωνέψω», έλεγε. Η κατάκτηση του Conference League έφερε μεγάλη χαρά στον Τάκη, αλλά μαζί και τον ίδιο σε δύσκολη θέση.

Στην εκπομπή της Δευτέρας πάντως είπε για ένα περιστατικό στο δρόμο: «Ρε ακόμα να κουρευτείς;». Έξαλλος ήταν με αυτό και το… γύρισε λίγο. «Δηλαδή αν έλεγα αν το πάρουμε θα πέσω από την Ακρόπολη, θα μου λέγατε να πέσω;».

Πάντως, ανέφερε πως θα κουρευτεί τελικά. Αλλά όχι όπως περιμένουμε..

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Ο Τάκης Τσουκαλάς για το κούρεμα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έξαλλος ο Τσουκαλάς τα γυρίζει για το κούρεμα – Δεν είπα θα τα κόψω γουλί… (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.