ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Footmercato: Ο Ιωαννίδης θα υπογράψει στην Σπόρτινγκ

Συμφωνία ανάμεσα σε Φώτη Ιωαννίδη και Σπόρτινγκ βλέπει η Γαλλική Footmercato.
Footmercato: Ο Ιωαννίδης θα υπογράψει στην Σπόρτινγκ

Υπογράφει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Φώτης Ιωαννίδης σύμφωνα με τους Γάλλους της Footmercato οι οποίοι γράφουν πως η μετακίνησή του έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Φωτιά στα σενάρια για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη βάζει το σημερινό δημοσίευμα της Footmercato καθώς αποκαλύπτει συμφωνία του παίκτη και της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας με τη μετακίνησή του να θεωρείται «θέμα χρόνου». Μάλιστα γράφουν ότι απομένουν μόνο λεπτομέρειες οι οποίες πρέπει να διευθετηθούν.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αρχικά φαίνεται πως απέρριψε την πρόταση της Σπόρτινγκ διαλέγοντας Παναθηναϊκό. Οι Πορτογάλοι όμως επιμένουν για την απόκτησή τους προσφέροντας αυτά τα χρήματα έναντι της Λιλ η οποία επίσης έχει τον Έλληνα διεθνή στο στόχαστρο.

Όπως γράφει λοιπόν το δημοσίευμα των Γάλλων, ο στράικερ του Παναθηναϊκού θα βρεθεί σε λίγες μέρες στην Πορτογαλία, μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελλάδας για να συναντηθεί με τον προπονητή της Σπόρτινγκ και να «κλειδώσει» τη μεταγραφή του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Footmercato: Ο Ιωαννίδης θα υπογράψει στην Σπόρτινγκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.