ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έρχονται μεγάλες αλλαγές και πολλές μεταγραφές

Πολλές οι αλλαγές που θα έχει αυτό το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός.
Παναθηναϊκός: Έρχονται μεγάλες αλλαγές και πολλές μεταγραφές

Κάτι οξύμωρο έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός. Με το θέμα του προπονητή να είναι ανοιχτό καιρό τώρα, έχει ήδη προχωρήσει σε τρεις μεταγραφές.

Και εάν η αγορά του Γεντβάι ήταν κάτι απλό και δεδομένο, τα deals με τους Μαξίμοβιτς και Μπάλντοκ έγιναν κατόπιν απόφασης της διοίκησης. Αμφότεροι άρεσαν για διαφορετικούς λόγους και θα είναι προίκα σε όποιον κάτσει στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επαφές και με άλλους μεταγραφικούς στόχους. Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Γιαννούλη, στον οποίο έχει καταθέσει μία εξαιρετική οικονομικά πρόταση. Οι «πράσινοι» έχουν τσεκάρει και στόπερ και εξτρέμ.

Σε ένα καλοκαίρι που το μπάζετ θα είναι δεδομένα μεγάλο ο Παναθηναϊκός δεν μένει με σταυρωμένα χέρια γνωρίζοντας πως τα κενά που θα έχει να καλύψει, είναι πολλά.

Ακόμη δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις για ορισμένους παίκτες του έμψυχου δυναμικού, αλλά φαντάζει αρκετά πιθανό να φύγει διψήφιος αριθμός παικτών. Αυτό από μόνο του δείχνει και τον αριθμό των μεταγραφών. Και δεν θα είναι λίγες οι προσθήκες ενδεκάδας που θα γίνουν. Μπάλντοκ και Μαξίμοβιτς θα είναι βασικοί, ο αριστερός μπακ το ίδιο, ο ένας εξτρέμ τουλάχιστον και βλέπουμε. Γιατί ακόμη και η υπόθεση της παραμονής του Ντραγκόφσι δεν είναι δεδομένη. Η στάση της Σπέτσια θα παίξει τον ρόλο της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Έρχονται μεγάλες αλλαγές και πολλές μεταγραφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.