ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο! Υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ πέταξε κατά λάθος τις εισπράξεις στα σκουπίδια

Απίστευτο περιστατικό σε σούπερ μάρκετ! Υπάλληλος πέταξε κατά λάθος τις εισπράξεις στα σκουπίδια! Γιατί πήγε η Πυροσβεστική
Απίστευτο! Υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ πέταξε κατά λάθος τις εισπράξεις στα σκουπίδια

Απίστευτο αυτό που συνέβη σε σούπερ μάρκετ στη Δραπετσώνα. Υπάλληλος πέταξε τις εισπράξεις σε κοντινό κάδο απορριμάτων. Είναι απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Δεν πρέπει να έχει γίνει ποτέ. Όχι μόνο σε σούπερ μάρκετ. Αυτό έλειπε. Δεν πρέπει να έχει γίνει ποτέ σε κανένα κατάστημα. Σε καμία επιχείρηση.

Ο υπάλληλος λοιπόν πέταξε τις εισπράξεις της ημέρας στα σκουπίδια. Εισπράξεις που δεν ήταν καθόλου λίγες φυσικά.

Το απίστευτο ήταν πως στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική. Ο λόγος ήταν φοβερός. Ο κάδος ήταν κάδος εδάφους και δεν μπορούσε  να βγει. Ούτε να ψάξει κάποιος μέσα. Ο κάδος έπρεπε να βγει. Και για να γίνει αυτό έπρεπε να το κάνει η Πυροσβεστική.

Πάντως, το θέμα τράβηξε τη μεγάλη προσοχή των κατοίκων της περιοχής, στη Δραπετσώνα. Δεν είναι και λίγο πράγμα να εμφανίζεται η Πυροσβεστική.

(Η φωτό είναι αρχείου)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο! Υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ πέταξε κατά λάθος τις εισπράξεις στα σκουπίδια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.