MEDIA

Survivor: Ανακοινώνει νέες σημαντικές αλλαγές ο Λιανός για τις μονομαχίες

Νέα μέτρα και κανόνες σχετικά με τις μονομαχίες έρχονται στο Survivor.
Survivor: Ανακοινώνει νέες σημαντικές αλλαγές ο Λιανός για τις μονομαχίες

Το Survivor πλησιάζει προς το φινάλε του και όσο γίνεται αυτό οι κανόνες συνεχώς αλλάζουν.

Στην αρχή της 22ης εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός γνωστοποίησε τις αλλαγές που έρχονται σε υποψήφιους και μονομαχίες.

Συγκεκριμένα, σημείωσε πως όποιος παίκτης απουσιάζει από το αγώνισμα χωρίς να έχει τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, τότε όταν και εφόσον βρεθεί στη μονομαχία, τότε θα ρίχνει στο στόχο από μεγαλύτερη απόσταση σε σχέση με τον αντίπαλό του.

Δεν σταμάτησε εκεί, αφού τόνισε πως μπαίνουν νέα δεδομένα σε περίπτωση που δύο παίκτες πάρουν τους ίδιους ψήφους στο συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Το συγκεκριμένο σενάριο μπορεί να είναι πολύ συχνό και για αυτό τον λόγο δεν θα είναι δύο οι υποψήφιοι, αλλά θα δίνουν την αμέσως επόμενη ημέρα έναν αγώνα μεταξύ τους ώστε να προκύψει ποιος από τους δύο θα είναι ο υποψήφιος.

Λίγο μετά το τέλος της 4ης ασυλίας στην οποία ήδη σας έχω πει ποιος έχει το προβάδισμα, ο Λιανός θα προχωρήσει σε νέες ανακοινώσεις σχετικές με τον τρόπο διεξαγωγής των μονομαχιών.

Όπως φαίνεται και το trailer, μία από αυτές θα είναι πως πλέον δεν θα υπάρχει ένας τελικός στόχος για τους παίκτες, αλλά δύο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Ανακοινώνει νέες σημαντικές αλλαγές ο Λιανός για τις μονομαχίες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα