VIRAL

Βρήκαμε ελαιόλαδο που κάνει κάτω από 10 ευρώ αλλά δε συμφέρει να το αγοράσεις

Και όμως υπάρχει εξτρα παρθένο ελαιόλαδο με τιμή κάτω απο 10 ευρώ αλλά δε συμφέρει να το αγοράσεις
Βρήκαμε ελαιόλαδο που κάνει κάτω από 10 ευρώ αλλά δε συμφέρει να το αγοράσεις

Καλοκαίρι, ήλιος, ζέστη, θάλασσα, ούζο και χωριάτικη σαλάτα. Αν κλείσεις τα μάτια σου και προσπαθήσεις να θυμηθείς αγαπημένες σκηνές από τα καλοκαίρι σου σίγουρα σε κάποιες από αυτές θα θυμηθείς και τις βούτες, ή αλλιώς παπάρες, φρεσκοψημένου ψωμιού μέσα στο μπόλικο ελαιόλαδο μιας χωριάτικης σαλάτας. Αυτά βέβαια πια αποτελούν παρελθόν, αφού η τιμή του ελαιόλαδου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στην Ελλάδα. Στον αγώνα της εύρεσης φτηνού και καλού ελαιόλαδου αναγκαστικά βγήκαμε και εκτός συνόρων. Όπως είναι γνωστό, τα καταστήματα της amazon στις ευρωπαϊκές χώρες, έχουν και προϊόντα super market και τα περισσότερα από αυτά μπορούμε να τα παραγγείλουμε και στην Ελλάδα.

Σε πολλές περιπτώσεις μπορείς να βρεις γνωστά προίόντα στο amazon Γερμανίας π.χ. στη μισή τιμή από αυτή που θα τα βρεις στα supermarket της Ελλάδας. Εννοείται ότι στο κόστος πρέπει να υπολογίσεις και τα μεταφορικά κλπ. Μερικές φορές συμφέρει, μερικές πάλι όχι. Εξαρτάται πάντα από το βάρος.

Στην περίπτωση του ελαιόλαδου κοιτάξαμε σε όλα τα amazon της Ευρώπης και φαίνεται ότι στην Ιταλία, που φημίζεται και αυτή για το ελαιόλαδο της όπως και η Ελλάδα, υπάρχουν συσκευασίες εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου που η τιμή λίτρου είναι κάτω από 10 ευρώ. Οπως για παράδειγμα η συσκευασία ενός λίτρου του εξτρα παρθένου ελαιόλαδου της Costa d’Oro

ελαιολαδο κατω απο 10 ευρω

Η τιμή των μεταφορικών όμως είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Μιλάμε στην ουσία για 1 περίπου κιλό μαζί με τη συσκευασία για κάθε λίτρο ελαιόλαδου. Το κόστος είναι περίπου στα 15 ευρώ, που το κάνει απαγορευτικό προς το παρόν. Ισως με κάποια παραγγελία μεγάλη, που θα έχει και άλλα προϊόντα, τα μεταφορικά να πέφτουν σε τέτοιο βαθμό που τελικά να συμφέρει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βρήκαμε ελαιόλαδο που κάνει κάτω από 10 ευρώ αλλά δε συμφέρει να το αγοράσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γρηγόρης Κεντητός

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.