ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός προχωράει στο plan b – Προτάθηκε ο Γιάνσεν

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί παρά να περιμένει τον Σάρι αλλά προχωράει και στο plan b! Προτάθηκε για τη θέση του προπονητή ο Γιάνσεν
Ο Παναθηναϊκός προχωράει στο plan b – Προτάθηκε ο Γιάνσεν

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο με τον Μαουρίτσιο Σάρι. Μόνο να περιμένει. Από οικονομικής πλευράς έχει κάνει τα πάντα. Η πρόταση είναι μεγάλη. Ο Ιταλός φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από αυτό το κομμάτι. Ο Σάρι είναι φανερό πως περιμένει κάτι άλλο. Από την στιγμή που δεν έχει προχωρήσει με Μπεσίκτας ή Λέστερ, αυτό φαίνεται πως είναι από Ιταλία.

Η Λάτσιο δηλαδή. Ο πάγκος που μπορεί να τον δελεάσει και ήταν σε αυτόν. Οι άλλες ομάδες, που θα ήταν fit, κλείνουν την εκκρεμότητα. Η Φιορεντίνα και η Μπολόνια (θα παίξει Champions League) βρήκαν/βρίσκουν προπονητή. Η Λάτσιο απομένει.

Ο Παναθηναϊκός είναι εγκλωβισμένος αλλά παράλληλα θα πρέπει να τρέξει το plan b. Εδώ φυσικά υπάρχει το ζήτημα, πως λίγοι, μπορεί και κανένας δεν κάνουν/κάνει κλικ όσο ο Σάρι. Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι μια τέτοια περίπτωση. Αλλά και συγκλονιστικά δύσκολη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια περίπτωση που προτάθηκε και βρίσκεται ως σκέψη, είναι ο Πασκάλ Γιάνσεν. Το όνομα του δεν κάνει κλικ. Για πάνω από 3 χρόνια, όμως, οδήγησε σε σπουδαία αποτελέσματα την Αλκμάαρ. Έφυγε τον περασμένο Ιανουάριο.

Αν το όνομά του θυμίζει κάτι, είναι λόγω Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός πριν καταλήξει στον Μεντιλίμπαρ, είχε φέρει τον 51χρονο Ολλανδό προπονητή στην Αθήνα. Οι δύο πλευρές ήταν κοντά αλλά τελικά ντιλ δεν έγινε. 

Το όνομα του Γιάνσεν ακούγεται εντόνως για τη Σάντερλαντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός προχωράει στο plan b – Προτάθηκε ο Γιάνσεν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).