ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ποντένσε: Πάει και κάνει γυμναστήριο στο άδειο Ρέντη και πιέζει για μεταγραφή

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει... πάθος με τον Ολυμπιακό.
Ποντένσε: Πάει και κάνει γυμναστήριο στο άδειο Ρέντη και πιέζει για μεταγραφή

Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι ίσως ο μόνος… παίκτης των ερυθρόλευκων που έχει μείνει στο Ρέντη αυτές τις μέρες.

Ενώ οι περισσότεροι συμπαίκτες του δεν είναι καν στην Αθήνα, ο Ποντένσε, πηγαινει ακόμα καθημερινά στου Ρέντη, κάνει προπόνηση στο γυμναστήριο και… πιέζει τις καταστάσεις για να πάρει κανονική μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει… πάθος με τον Ολυμπιακό. Δεν τον… χωράνε τα ρούχα του στην ιδέα πως ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γουλβς, για την ενεργοποίηση της οψιόν του παίκτη και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίζεται ως δανεικός.

Ο Ποντένσε θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, το έχει πει παντού και για τους Άγγλους, το μόνο θέμα πλέον είναι πως θα καταφέρουν να πάρουν περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού και τον έχει στείλει συστημένο ο Βαλβέρδε – Τι του είπε

Πώς ο Ολυμπιακός έχασε 25 εκατ. ευρώ και δεν θα τα πάρει ποτέ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποντένσε: Πάει και κάνει γυμναστήριο στο άδειο Ρέντη και πιέζει για μεταγραφή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.