ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Είναι ο Ατζούν αυτός που πουλάει ο Αλαφούζος;

Μαγαζί γωνία ο Παναθηναϊκός, μεγάλη ομάδα και με κόσμο στην Ελλάδα αλλά είναι πολλά τα λεφτά.
Είναι ο Ατζούν αυτός που πουλάει ο Αλαφούζος;

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι και ο Γιάννης Αλαφούζος, έχουν αναπτύξει στενή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, με τις παραγωγές του Τούρκου στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ο Τούρκος επιχειρηματίας, ήταν αυτός που πρότεινε και μεσολάβησε για να γίνει το ραντεβού Αλαφούζου – Τερίμ, ώστε να έρθει ο Τούρκος προπονητής στους «πράσινους».

Ο Ατζούν έχει αγοράσει την Χαλ στην Αγγλία, έχει επενδύσει στη Μάριμπορ στη Σλοβενία, ενώ έψαχνε ομάδα και στην Ελλάδα, φτάνοντας κοντά στην αγορά του Βόλου.

Ο δηλωμένος φίλος της Φενερμπαχτσέ και μέλος του ΔΣ της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομάδας, θα μπορούσε να είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους για τον Παναθηναϊκό;

Μαγαζί γωνία ο Παναθηναϊκός, μεγάλη ομάδα και με κόσμο στην Ελλάδα, γνωστή στο εξωτερικό, γιατί να μην επενδύσει στον ΠΑΟ ο Ατζούν;

Μα γιατί ο Τούρκος δεν δίνει 100+ εκατ. ευρώ που θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Όλες οι κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου εδώ και καιρό φωνάζουν πως «μπραντάρει» τον Παναθηναϊκό, θέλοντας να κάνει το όνομά πάλι ενεργό στην ποδοσφαιρική Ευρώπη και ένας μεγάλος προπονητής στον πάγκο των πράσινων ειναι και βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν είναι λιγα τα πάνω από 100 εκατ. ευρώ που θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος, οπότε ο μελλοντικός επενδυτής πρέπει να ξέρει τι αγοράζει.

Τα μεγάλα ονόματα στον πάγκο μίας ομάδας ανοίγουν η αλήθεια είναι και τους διαύλους προς τους μεγαλοατζέντηδες της Ευρώπης. Δεν είναι και πολλοί.

Ζόρζε Μέντες, Φάλι Ραμαντάνι οι δύο από τους μεγαλύτερους. Και ο μάνατζερ του Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο Φάλι Ραμαντάνι, ενώ ο Μέντες έχει ανοίξει χρυσές… δουλειές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ο Αλαφούζος ψάχνει προπονητές τύπου Σάρι για να πουλήσει τον Παναθηναϊκό το επόμενο καλοκαίρι

Ο Παναθηναϊκός προχωράει στο plan b – Προτάθηκε ο Γιάνσεν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Είναι ο Ατζούν αυτός που πουλάει ο Αλαφούζος;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.