ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι διαιτητές των τριών τελικών

Οι διαιτητικές τριάδες για τους τρεις πρώτους τελικούς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι διαιτητές των τριών τελικών

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι διαιτητές των τριών τελικών της Basket League που ξεκινούν την Τετάρτη (5/6) από το κλειστό «Νίκος Γκάλης».

Στο game 1 που διεξάγεται απόψε (5/6, 21:15) διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Παπαπέτρου, Καρπάνος και Θεονάς, με τους δύο πρώτους να έχουν «σφυρίξει» (μαζί με τον Κατραχούρα) στον τελικό Κυπέλλου του Φεβρουαρίου μετά από συμφωνία της ομοσπονδίας με τις δύο ομάδες.

Στο Game 2, που θα γίνει την Παρασκευή (7/6) στο ΣΕΦ, ορίστηκε η Βάσω Τσαρούχα, παρά το αίτημα εξαίρεσής της από τους τελικούς που έκαναν οι «πράσινοι» πριν την έναρξη της διαδικασίας. Μαζί της θα είναι οι Τσολάκος και Αγραφιώτης.

Στο Game 3, που η σειρά επιστρέφει στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα, διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Πουρσανίδης, Πιτσίλκας και Μαγκλογιάννης.

Αν χρειαστεί τέταρτο ή και πέμπτο ματς για την ανάδειξη πρωταθλητή, οι διαιτητές θα προκύψουν από νέα διαδικασία που θα γίνει την επόμενη Τρίτη.

Αναλυτικά, οι διαιτητές των τριών πρώτων τελικών Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

  • Πρώτος τελικός (5/6, ΟΑΚΑ): Παπαπέτρου, Καρπάνος, Θεονάς
  • Δεύτερος τελικός (7/6, ΣΕΦ): Τσαρούχα, Τσολάκος, Αγραφιώτης
  • Τρίτος τελικός (10/6, ΟΑΚΑ): Πουρσανίδης, Πιτσίλκας, Μαγκλογιάννης





Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι διαιτητές των τριών τελικών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.