MEDIA

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Το αστρονομικό ποσό που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα η Κατερίνα Δαλάκα από τη συμμετοχή της στα Survivor.
Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Το φινάλε του Survivor πλησιάζει και όσο γίνεται αυτό, η Κατερίνα Δαλάκα συγκεντρώνει ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό.

Η παίκτρια των Κόκκινων βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας όλων των ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αφού το φετινό είναι το τέταρτο που έχει συμμετάσχει.

Και μάλιστα με ένα αστρονομικό ποσό, καθώς κάθε εβδομάδα παίρνει 10.000 ευρώ, κάτι που με πρόχειρους υπολογισμούς μεταφράζεται στο ποσό των 220.000 ευρώ μετά από 22 εβδομάδες που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια συνεχίζει ακάθεκτη, έχοντας προφανώς βλέψεις να φτάσει μέχρι το φινάλε και αυτός είναι ο λόγος που μετά τον τραυματισμό της θέλησε να προστατευθεί, αφού η ίδια είπε πως δεν θέλει να χειροτερέψει η κατάσταση ενόψει του τελικού. Βέβαια, δεν γνωρίζουμε αν μπορέσει να συνεχίσει αφού δεν είναι ακόμα έτοιμη.

Αστρονομικό το συνολικό ποσό που συγκεντρώνει η Κατερίνα Δαλάκα

Εκτός από το φετινό, στο Survivor 2 είχε συμφωνήσει για αμοιβή 3.000 ευρώ την εβδομάδα και κατάφερε να παραμείνει 24 εβδομάδες. Άρα συνολικά 72.000 ευρώ.

Ακολούθησε η συμμετοχή της στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία, εκεί όπου έπαιρνε 6.000 ευρώ την εβδομάδα. Εκεί, έμεινε για 14 εβδομάδες και κατάφερε να σηκώσει και την κούπα, η οποία πήγαινε… πακέτο με 100.000 ευρώ. Συνολικά δηλαδή 184.000 ευρώ. Εκπληκτικό; Εκπληκτικό!

Δεν έμεινε εκεί όμως και πήγε λίγα χρόνια αργότερα και στο Survivor All Star το οποίο διεξήχθη πέρυσι (2023). Η αμοιβή της εκεί δεν διέφερε σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες και έπαιρνε 5.000 ευρώ. Ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το φινάλε, αφού η συμμετοχή της ολοκληρώθηκε άδοξα με την αποβολή της μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά από 10 εβδομάδες. Και πάλι βέβαια, ο τραπεζικός της λογαριασμός αυξήθηκε κατά 50.000 ευρώ.

Γίνεται λοιπόν σαφές πως έχει χτίσει μία μικρή… περιουσία από το Survivor και η αλήθεια είναι πως δίκαια φτάνει πάντα μέχρι την τελική ευθεία αποδεικνύοντας το πόσο δυνατή παίκτρια είναι.

Πάμε και στο σύνολο; 526.000 ευρώ συνολικά μέχρι τώρα, ποσό που μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερα αν καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται κοντά πάντως.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα