ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που δεν έκανε ούτε η Ρεάλ

Ο Ολυμπιακός είχε το μυστικό που δεν είχε ούτε η Ρεάλ και πήρε το πλεονέκτημα έδρας στους Ελληνικούς τελικούς
Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που δεν έκανε ούτε η Ρεάλ

Ο Ολυμπιακός είναι άξιος θαυμασμού στον πρώτο τελικό της φετινής Basket League. Το 1-0 στο ΟΑΚΑ δεν του δίνει το πρωτάθλημα. Το 2-0 όμως αν γίνει την Παρασκευή στο ΣΕΦ, θα τον μετατρέψει σε φαβορί. Γκραν φαβορί. Ο Μπαρτζώκας και η ομάδα του έκαναν κάτι που δεν έκανε ούτε η Ρεάλ. Βασικά η Ρεάλ στον τελικό της Euroleague το έκανε μόνο στο πρώτο 10λεπτο.

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε τόσο με το μυαλό του Παναθηναϊκού. Έπαιξε με την τακτική. Τι κι αν έλειπε ο Φαλ. Ο Μπαρτζώκας έπαιξε στη ρακέτα φουλ. Και οι πόντοι ήρθαν. Κάποια στιγμή η στατιστική έδωσε 38-16 πόντοι στη ρακέτα. Κάπου στο τελευταίο 10λεπτο αυτό το νούμερο.

Ο Ολυμπιακός είχε όλα αυτά που έπρεπε για να κερδίσει τον Πρωταθλητή Ευρώπης. Ο Μιλουτίνοφ έκανε double double. Νίκησε τον Λεσόρ και όποιον πήγαινε να μπει μεσα. Τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Ο Γουόκαπ έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Πήρε και έβαλε τα σουτ που του έδωσε η αντίπαλη άμυνα. Το ήξερε πως θα το έκανε αυτό ο Αταμάν. 

Ο Γουόκαπ έπρεπε να μείνει focus και να δώσει λύσεις και τις έδωσε. Γκος και ΜακΚίσικ επίσης κομβικοί, έδωσε σημαντικά πράγματα ο Παπανικολάου.

Ο Παναθηναϊκός αντίθετα είχε Σλούκα και σε κάποια plays  Μήτογλου από μακριά. Ο Ναν όμως κάποια στιγμή είχε 1/10 εντός πεδιάς. Ο Παναθηναϊκός φάνηκε κάπως κουρασμένος και πνευματικά. Ο Μπαρτζώκας βέβαια έχει δίκιο.

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα. 

 

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που δεν έκανε ούτε η Ρεάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.