FEATURED

WRC Ράλι Πολωνίας 4η κατά σειρά συμμετοχή για το Ogier λίστα συμμετοχών

WRC  Ράλι Πολωνίας  : Η M-Sport θα μπει σε ένα τρίτο Ford Puma για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν πρόκειται για τον Τζούρνταν Σερδερίδη αλλά για τον νεαρό Μάρτινς Σέσκς
WRC Ράλι Πολωνίας 4η κατά σειρά συμμετοχή για το Ogier λίστα συμμετοχών

WRC  Ράλι Πολωνίας  : Τέταρτη κατά σειρά συμμετοχή για το Ogier, ένα τρίτο M-Sport… Γνωστή η λίστα συμμετοχών για το Ράλι Πολωνίας

Οι διοργανωτές του Ράλι Πολωνίας αποκάλυψαν τη λίστα συμμετοχών με μια νέα συμμετοχή από τον Sébastien Ogier και τη δεύτερη εμφάνιση ενός τρίτου Ford Puma.

Για τη μεγάλη επιστροφή του στο ημερολόγιο του WRC για πρώτη φορά από το 2017, το Ράλι Πολωνίας (27-30 Ιουνίου) θα υποδεχθεί τους κύριους πρωταθλητές αυτής της σεζόν του 2024. Η λίστα συμμετοχών, που αποκαλύφθηκε αυτή την Τρίτη, δείχνει 44 αυτοκίνητα με 9 Ράλι1.

WRC  Ράλι Πολωνίας  : Στην Toyota εστιάσαμε στη συνέχεια με μια τέταρτη συνεχόμενη εμφάνιση για τον Sébastien Ogier . Μετά την Πολωνία, οι Gapençais θα πρέπει να δώσουν τη θέση τους στον Kalle Rovanperä για τη Λιθουανία (18-21 Ιουλίου) και τη Φινλανδία (1-4 Ιουλίου). Κατά τα λοιπά, ο Ιάπωνας κατασκευαστής θα μπορεί ακόμα να βασίζεται στους Elfyn Evans και Takamoto Katsuta.

Από την πλευρά της Hyundai , ο Thierry Neuville και ο Ott Tänak , πρόσφατος νικητής στη Σαρδηνία, εμφανίζονται ως αιχμή του δόρατος. Όσον αφορά το τρίτο i20, ο Andreas Mikkelsen θα κάνει την επιστροφή του, αγωνιζόμενος στην τρίτη διοργάνωση της σεζόν μετά το Μόντε Κάρλο και την Κροατία.

WRC  Ράλι Πολωνίας  : Τέλος, η M-Sport θα μπει σε ένα τρίτο Ford Puma για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν πρόκειται για τον Τζούρνταν Σερδερίδη αλλά για τον νεαρό Μάρτινς Σέσκς, τον οποίο η αγγλική ομάδα σκοπεύει να δοκιμάσει σε δύο ράλι . Μετά την Πολωνία θα συνεχίσει με τη Λιθουανία. Οι Adrien Fourmaux και Grégoire Munster θα είναι οι άλλοι δύο εκπρόσωποι της ομάδας.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες, η Γαλλία θα εκπροσωπηθεί από τους Pierre-Louis Loubet (WRC2) και Mattéo Chatillon (WRC3). Λιστα οδηγών WRC  Ράλι Πολωνίας

Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «WRC Ράλι Πολωνίας 4η κατά σειρά συμμετοχή για το Ogier λίστα συμμετοχών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!