MEDIA

Survivor 6-6: Χαμός με Φάνη – Γκιουλέκα – Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος

Όλα όσα είδαμε στο χτεσινό επεισόδιο της Τρίτης 5-6 στο Survivor!
Survivor 6-6: Χαμός με Φάνη – Γκιουλέκα – Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος

Survivor 6-6: Ένα επεισόδιο με δυνατές συγκινήσεις αλλά και εντάσεις παρακολουθήσαμε χτες στο Survivor με 4 από τους 7 παίκτες που έχουν μείνει να βρίσκονται πλέον υποψήφιοι.

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ άλλαξε ξανά τους κανόνες στις μονομαχίες με την μονομαχία της εβδομάδας να αναμένεται με αγωνία.

Ένας από αυτούς τους υποψήφιους είναι και ο Γκιουλέκας τον οποίο οι υπόλοιποι παίκτες βλέπουν ιδιαίτερα αγχωμένο μετά την υποψηφιότητά του. Η Κατερίνα Δαλάκα από την άλλη δε θέλει να τη λυπούνται λόγω τραυματισμού και να μην τη ψηφίζουν.

Survivor 6-6: Τη νίκη οι κόκκινοι για την Κατερίνα – Χαμός στους πάγκους

Λίγο πριν την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας ένταση είχαμε ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους και ιδιαίτερα ανάμεσα σε Δώρα και Χριστόφορο.

Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα όμως τελικά οι κόκκινοι κατάφεραν να «σώσουν» την Κατερίνα Δαλάκα (δείτε ΕΔΩ πόσα χρήματα έχει λάβει ως τώρα) από την υποψηφιότητα παίρνοντας την ασυλία ουσιαστικά γι’ αυτή.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο υπήρξε μεγάλη ένταση στους πάγκους των δύο ομάδων. Ο Φάνης έκανε παρατήρηση στον Γκιουλέκα ότι πετάει 2 δίσκους μαζί κάτι που δεν γίνεται. Ο Γκιουλέκας ανταπέδωσε λέγοντας ότι υπάρχουν πολλοί που το κάνουν. Περίπου 4 λεπτά κράτησε η έντονη λογομαχία τους.

Στο συμβούλιο του νησιού η συζήτηση για τη Δαλάκα έβαλε φωτιές με τους μπλε να ξεκαθαρίζουν ότι ήθελαν την ασυλία για τους ίδιους όχι για να ρίξουν την ίδια στον τάκο.

Οι μπλε ψήφισαν με τον Σταμάτη να αναδεικνύεται ο τέταρτος υποψήφιος μετά τους Δώρα, Χριστόφορο, Γκιουλέκα.

Ψηφίστε ΕΔΩ ποιος παίκτης θα θέλατε εσείς να αποχωρήσει από τους τέσσερις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 6-6: Χαμός με Φάνη – Γκιουλέκα – Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα