MEDIA

Survivor 6/6: Παίρνει «φωτιά» η μονομαχία αποχώρησης – Τι έδειξε το trailer

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Πέμπτης 6/6 στο Survivor!
Survivor 6/6: Παίρνει «φωτιά» η μονομαχία αποχώρησης – Τι έδειξε το trailer

Survivor 6/6: Στην τελική ευθεία και αυτής της εβδομάδας έχουμε μπει στο Survivor όπου απόψε θα παρακολουθήσουμε τη μονομαχία αποχώρησης.

Επτά παίκτες έχουν παραμείνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ οι οποίοι μετά το τέλος του σημερινού επεισοδίου θα έχουν μείνει 6. Χτες είδαμε μία μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Φάνη και Γκιουλέκα αλλά και την υποψηφιότητα του Σταμάτη μετά την ήττα των μπλε.

Έτσι στη σημερινή μονομαχία θα έχουμε τον Σταμάτη, τον Γκιουλέκα, τη Δώρα και τον Χριστόφορο να παλεύουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Στο Sportime σας δίνεται για ακόμη μία φορά η ευκαιρία να ψηφίσετε ποιος παίκτες θέλετε να αποχωρήσει από τους παραπάνω.

Όπως φαίνεται και από το trailer οι παίκτες τα δίνουν όλα για ακόμη μία φορά σε μία «καυτή» πίστα μονομαχίας γεμάτη φλόγες. Την ίδια ώρα αυτή η ομάδα φαίνεται να έχει προβάδισμα στο αγώνισμα επάθλου.

Όσον αφορά το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει, το οριστικό spoiler θα το έχουμε εντός της ημέρας. Μέχρι τότε αυτό είναι το μεγάλο φαβορί για παραμονή στο παιχνίδι.

Survivor 6/6: Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 6/6: Παίρνει «φωτιά» η μονομαχία αποχώρησης – Τι έδειξε το trailer», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα