MEDIA

MasterChef 6-6: Διπλή αποχώρηση ΣΟΚ στον ημιτελικό – Αυτοί διεκδικούν το εισιτήριου του τελικού

Συναρπαστικός ο δεύτερος ημιτελικός του MasterChef στον οποίο είδαμε δύο παίκτες φαβορί να αποχωρούν.
MasterChef 6-6: Διπλή αποχώρηση ΣΟΚ στον ημιτελικό – Αυτοί διεκδικούν το εισιτήριου του τελικού

MasterChef 6-6: Τον δεύτερο ημιτελικό του MasterChef παρακολουθήσαμε χτες, Τετάρτη 5/6, στον οποίο είχαμε για πρώτη φορά φέτος στο διαγωνισμό του Star διπλή αποχώρηση.

Το ριάλιτι μαγειρικής έφερε τα άνω κάτω στον τρόπο διεξαγωγής του φέτος κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του κοινού και σαρώνοντας την τηλεθέαση.

Μία ακόμη τέτοια ανατροπή είδαμε χτες στον δεύτερο ημιτελικό καθώς οι κριτές ανακοίνωσαν ότι 2 παίκτες θα αποχωρήσουν από τη δοκιμασία αφήνοντας άναυδους τους υποψήφιους MasterChef.

MasterChef 6-6: Αποχώρησε ολόκληρη μπριγάδα!

Οι κριτές υποδέχτηκαν τους παίκτες στην ιστορική οικία Αλεπουδέλλη όπου έζησαν μεγάλοι Έλληνες όπως ο Οδυσσέας Ελύτης. Εκεί το ζητούμενο από τους παίκτες ήταν να μαγειρέψουν 3 πιάτα, δύο πιάτα επιλογής τους οποιασδήποτε κατεύθυνσης και 1 καλωσόρισμα.

Με τον Λευτέρη να κοιτάει από την άκρη όντας ήδη στον τελικό, Χριστίνα και Ηλίας ήταν οι γκρι ενώ Σοφοκλής και Νίκος ήταν οι μπορντό. Όποια μπριγάδα έχανε θα έφευγε σύσσωμη.

Οι κριτές δοκίμασαν τις προσπάθειες και έμειναν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα. Το πιάτο που έκανε τη διαφορά όμως ήταν αυτό του καλωσορίσματος το οποίο σε μία ομάδα δεν τους άρεσε.

Η νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η γκρι με τη Χριστίνα και τον Ηλία να είναι οι δύο παίκτες που θα διαγωνιστούν στον τρίτο ημιτελικό. Όπως σας έχουμε ήδη γράψει βέβαια αυτό θα είναι το ζευγάρι του τελικού όπως όλα δείχνουν.

Αντίθετα Νίκος Κυψίδης και Σοφοκλής αποχαιρέτησαν το διαγωνισμό καταλαμβάνοντας την τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Ιδιαίτερα για τον Κυψίδη η αποχώρηση αποτέλεσε ένα σοκ καθώς ήταν από την αρχή του διαγωνισμού ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 6-6: Διπλή αποχώρηση ΣΟΚ στον ημιτελικό – Αυτοί διεκδικούν το εισιτήριου του τελικού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα