MEDIA

MasterChef 6/6: Επέστρεψαν όλοι οι παίκτες λίγο πριν το φινάλε! – Ποιος περνάει στον μεγάλο τελικό;

Με την τρίτη και τελευταία φάση του ημιτελικού συνεχίζεται σήμερα το MasterChef η οποία θα βγάλει και το ζευγάρι του τελικού.
MasterChef 6/6: Επέστρεψαν όλοι οι παίκτες λίγο πριν το φινάλε! – Ποιος περνάει στον μεγάλο τελικό;

MasterChef 6/6: Η αγωνία κορυφώνεται στο MasterChef καθώς απόψε θα παρακολουθήσουμε την τελευταία φάση των ημιτελικών η οποία θα αναδείξει το δεύτερο άτομο του μεγάλου τελικού μετά τον Λευτέρη.

Το ριάλιτι του Star το οποίο σάρωσε φέτος την τηλεθέαση ολοκληρώνει σιγά σιγά τον κύκλο του. Στο δεύτερο ημιτελικό είδαμε μία σοκαριστική διπλή αποχώρηση. Στον τρίτο ημιτελικό όμως κρύβεται μία μεγάλη ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη για τους διαγωνιζόμενους.

Συγκεκριμένα, όλοι οι πρώην παίκτες του φετινού διαγωνισμού επιστρέφουν σήμερα στον εξώστη. Μάλιστα για κάποιους από αυτούς δε θα είναι απλά μια μέρα παρακολούθησης αλλά και δουλειάς καθώς θα κληθούν να μαγειρέψουν.

Οι κριτές ανακοινώνουν σε Χριστίνα και Ηλία, οι οποίοι διεκδικούν το εισιτήριο του ημιτελικού, πως θα πρέπει να διαλέξουν έναν από τους παίκτες που βρίσκονται στον εξώστη για να τους βοηθήσει στη σημερινή δοκιμασία.

Τα γέλια δίνουν και παίρνουν με τον Ηλία να φαίνεται να μετανιώνει γρήγορα την επιλογή του. Οι κουζίνες παίρνουν φωτιά και Χριστίνα και Ηλίας βάζουν τα δυνατά τους για να βρίσκονται στον μεγάλο τελικό.

Εμείς σας έχουμε δώσει ήδη εδώ και καιρό την εκτίμησή μας για το ζευγάρι του μεγάλου τελικού. Λίγες ώρες μόνο έμειναν για να δούμε αν τα προγνωστικά θα επιβεβαιωθούν…

MasterChef 6/6: Δείτε όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef 6/6: Επέστρεψαν όλοι οι παίκτες λίγο πριν το φινάλε! – Ποιος περνάει στον μεγάλο τελικό;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα